Alt til haven

At indrette sine udearealer er blevet mere og mere vigtigt og vi nyder alle de lyse aftner i haven eller på altanen.
Hos Bellevue Vintage finder I altid et fint udvalg af franske have ting – fra havemøbler til krukker til havedesign. Alle sammen med til at skabe hyggelige og personlige uderum

Når udelivet bliver til mere liv

Vi elsker at være ude og specielt i sommerhalvåret hvor vejret er flot og dejligt. Derfor er vores uderum kommet mere og mere i fokus igennem de sidste år. Vi indretter vores haver, terrasser, altaner, små rum i haven og vores sommerhus haver til at blive små oaser. Og med rette. For jo mere kærlighed og opmærksomhed vi giver vores udearealer, jo mere glæde kan vi få af dem. Og hvem elsker ikke at sidde ude i de varme lyse sommeraftner og dufte de smukke sommerblomster fra de fine blomsterkrukker og lune sig med tæpper taget op fra den skønne gamle drueplakker kurv.

Hos Bellevue Vintage elsker vi vores udearealer og vi holder meget af at finde de helt særlige franske ting til haven Så som de flotte gamle have figurer i kalksten eller granit, den gamle fontaine til have bassinet, de gamle flasketørrestativer der er perfekte til at lave klematissen klatre rundt på og hænge små lanterner i glas i til hygge om aftenen, eller de gamle franske skodder der fungere flot som rumdelere også af ens uderum. Vi bruger faktisk også nogle af de gamle haveting til at indrette os med indenfor. I køkkenet kan det flotte gamle Tolix bord stå, de slotte krukker, pryder vindueskarmen med krydderurter hele året rundt.  Men vi er særligt glade for, når vi i foråret kan finde de gamle kalkstenskrukker og de smukke Willy Guhl blomsteropsatser frem, sammen med de gamle franske fletkurve og trækasser, for så igen at skabe vores elskede uderum, fyldt med sjæl, patina og smukke blomster.

Uanset hvad du søger til dit personlige uderum eller til din café, så finder du det her hos Bellevue Vintage. Skulle du søge noget specifikt, eller har du brug for hjælp til indretningen af dit uderum, så kontakt os på mail: info@bellevuevintage.com

Husk at følge os på Bellevue Vintage – Skagen på Facebook og på Bellevue Vintage på Instagram – Vi lægger dagligt billeder op fra vores flotte butik i Skagen og fra vores ture i Frankrig.