Søg
Close this search box.

Antikt & vintage interiør

Den gamle franske interiør emmer af sjæl og historie og uanset hvordan du bor, så finder du hos Bellevue Vintage et helt særligt udvalgt udvalg af ting til dit hjem. Alt har vi fundet I Frankrig og alt er autentisk og gammelt. Fra den sjove kuriosa til det smukke klassiske design.
Uanset om du søger efter noget særligt til dit hjem eller til arbejdspladsen, så kan du finde det her.

Kærligheden til det autentiske gamle franske

Kunsten at indrette sig personligt og unikt med fransk antikt og vintage interiør

Det er heldigvis en nem opgave, når man kan gå på opdagelse og udvælge lige det, man selv falder for i vores nøje udvalgte skattekammer af fransk antikt og vintage interiør. Vi udvælger selv alle vores ting, og det er absolut vigtig for os at tingene er autentiske, ægte gamle, af høj kvalitet, og at de kan give det ekstra personlige og kant til indretningen. Vi elsker at finde tingene i Frankrig, og vi finder vores ting hos gode kontakter og på store messer rundt om i hele Frankrig.

Vi er selv vilde med at bruge de gamle flotte franske fletkurve og trækasser i vores indretning. De fungerer som opbevaring til olier mv i vores køkken, til sokke-kasse i Mikkels skab, til Bodils (vores hund) legetøj, til tæpperne på terrassen, mv. Vi har altid de flotte trækasser og fletkurve i mange forskellige størrelser og med og uden tryk.

Uanset hvad du søger til dit hjem af unikt fransk antikt og vintage interiør, så finder du det her hos Bellevue Vintage

Fransk antikt og vintage Interiør rummer en sand perlerække af forskellige ting til indretningen af både privaten og virksomheden. Det er her du finder de smukke franske religiøse katolske klenodier, som de smukke antikke madonnafigurer, gamle fine bibler, trækors og andre smukke klenodier. I Frankrig betyder katolismen stadig meget og disse fine ting, er ofte gået i arv igennem mange generationer. Mix dem ind i den moderne indretning og man får en masse sjæl og personlighed ind i ens hjem. Her er de antikke franske kirke og messinglysestager også en fantastisk tilføjelse til indretning.

Du finder også de fantastiske smukke antikke franske krukker – Pot de confit – der i sin tid er blevet brugt til opbevaring af madvarer på skyggesiden af husene (før køleskabets tid) Nogle har også være delvist nedgravet for at de kunne holde en lavere og mere stabil temperatur. Alt efter hvor i Frankrig krukkerne stammer fra har de en forskellig farve. De smukke solgule i brændt glasur kommer fra Sydfrankrig, de smukke grå-hvide krukker fra Bourgogne og de brune fra Nordfrankrig. I dag bruger vi krukkerne til dekoration i vores indretning – de helt små til grydeskeerne i køkkenet de større til buketter eller planter i stuen og de helt store til vores uderum til dekoration som de er eller med et smukt træ plantet i dem.

Fos os er unik fransk kuriosa en væsentlig del af hvad vi finder og har i butikken. Vi elsker de sjove unikke skæve franske ting, og de er fantastiske når man gerne vil indrette sig personligt og med kant. Om det er gamle malerpensler, håndvægte, kæmpe papmache hoveder fra karnevallet i Nice, gamle fine dåser eller noget helt andet, så elsker vi det skæve og spændende de bringer med sig. Det unikke til din indretning, gælder også både den franske keramik og de franske antikke sifonflasker. Ikke to er helt end og de findes i mange forskellige farver og former. Lad dem stå i en vindueskarm og nyd hvordan lyset leger med deres farver og former. Virkelig smukke i en hver indretning. Fransk keramik er ikke så udbredt i Danmark, men er mindst lige så smuk og fantastisk som f.eks den danske og svenske keramik. Mikkel har selv samlet keramik i en lang årrække og vi holder meget af, at finde den franske keramik og der er virkelig smuk smuk keramik at finde i Frankrig.

Uanset hvad du søger til indretningen af dit hjem og virksomhed, så finder du det her hos Bellevue Vintage og søger du noget specifikt eller har du brug for hjælp til din indretning, så kontakt os på mail: info@bellevuevintage.com

Husk at følge os på Bellevue Vintage – Skagen på Facebook og på Bellevue Vintage på Instagram – Vi lægger dagligt billeder op fra vores flotte butik i Skagen og fra vores ture i Frankrig.

Fransk keramik fra Bellevue Vintage

Hos Bellevue Vintage elsker vi fransk antik, og vi nyder at gå på opdagelse efter nye og spændende antikke genstande. Det er ingen undtagelse, når det kommer til fransk keramik og interiør. Det gamle franske interiør emmer af sjæl og historie og uanset, hvordan du bor, så finder du hos os et helt særligt udvalg af antikke ting til dit hjem.

Alt sammen har vi fundet i Frankrig, og hver en enkelt genstand er gammel og autentisk. Du finder alt lige fra den sjove kuriosa til det smukke klassiske design. Uanset om du søger efter noget helt særligt til dit hjem eller arbejdspladsen, så kan du finde det her hos os. Har du brug for vores hjælp, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 27 53 80 12.

Fransk keramik til din boligindretning

Der er mange måder at indrette sig på, og du vil uden tvivl finde det spændende at gå på opdagelse i vores webshop. Vi har sørget for, at der er noget til enhver smag. I udvalget finder du alt lige fra antikke franske krukker til keramik i forskellige former og farver.

Hos Bellevue Vintage synes vi, fransk keramik er enestående, og derfor finder du hos os et stort udvalg af flot fransk keramik fra starten af 1900-tallet og frem til 1970’erne. Du skal vide, at vi nøje udvælger vores antikke genstande og udelukkende vælger de ting, som vi synes har mest charme og sjæl. Hos os finder du flere ting fra det kendte mærke Vallauris, der blandt andet er kendt for at have haft flere kendte kunstnere som fx Picasso til at lave keramik hos dem. Udvalget hos os består blandt andet af kopper, kander og havekrukker. Så udforsk endelig siden her og find dit næste stykke antikke keramik.

Fransk keramik til din terrasse, altan eller orangeri

Du kan bruge tusindvis af krukker i din indretning, uanset om du skal indrette et inde- eller uderum. Krukkerne er med til at give liv i dit hjem i form af spændende planter og blomster. Du kan med fordel bruge krukkerne ved hoveddøren, hvor de vil byde dine gæster velkommen, i drivhuset eller orangeriet, hvor du kan plante frostfølsomme planter, eller på din terrasse, hvor du med fordel kan stille mange fine krukker i forskellige størrelser, former og farver ved siden af hinanden. Vores anitkke keramikkrukker er smukke og storslående og indbyder til en fantasifuld indretning.

Har du spørgsmål til vores antikt keramik, så er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten sende en mail til info@bellevuevintage.com eller ringe til os på 27 53 80 12. Vil du gerne opleve den franske keramik, så kan du også besøge os i vores fysiske antik forretning. Du finder os på Sct. Laurentii Vej 22 i Skagen. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde dit næste stykke keramik.