Antikke franske krukker

Antikke franske krukker er mange ting og hos Bellevue Vintage finder du altid et stort eksklusivt udvalg af netop de antikke franske krukker.

Fra de brændte gule sydfranske lertøjskrukker der blev brugt til opbevaring af confiterede madvarer og ikke mindst til fedt og olier – deraf deres navn pot á graisse, til de nordfranske brune krukker der ligeledes blev brugt til opbevaring af madvarer og stod gerne på skyggesiden af husene for lettere at kunne holde sig, til de østfranske beige krukker der også i høj grad blev brugt til fremstilling af oste, til apotekerkrukker i fin procelæn og mundblæst glas, til glaskrukkerne fra den gamle slikbutik.
Alle giver de karakter og sjæl til din indretning. Brug dem til blomsterne eller til grydeskeer i køkkenet, til kuglepennene på skrivebordet, til toiletpapiret ved toilettet eller bare nyd dem som de er med deres smukke patina.

Du finder disse fantastiske krukker hos Bellevue Vintage og alle krukkerne har vi selv fundet i Frankrig og valgt for deres helt særlige udtryk.

Bellevue Vintage

Bellevue Vintage – en lille bid af Frankrig. Her finder du det autentiske, det gamle og det ægte franske til din indretning. Med en kæmpe kærlighed til Frankrig, kulturen, sproget, landet – finder vi alle vores ting på vores indkøbsture i Frankrig. Vi vælger alle vores varer med hjertet og elsker at finde nye fantastiske autentiske franske ting, få deres historier og mærke hvordan de har levet et langt liv inden vi nu har kastet vores kærlighed over dem. Vi kommer rundt i hele Frankrig på vores turer og da Frankrig er så stort et land med forskellige traditioner, gør det at vi har et bredt udvalgt at de franske ting i vores butik. Vi har selv kastet vores kærlighed over det centrale Frankrig, der er et utroligt naturskønt område uden store motorveje og med naturhegn og bugtet smukt landskab, små floder og skove. Herfra drager vi så ud i resten af Frankrig for at finde tingene til jer. Vi har en særlig kærlighed til franske Original Plakater og de franske kaffeskåle – bolskåle og I kan derfor altid finde et helt særligt udvalg af dem i vores butik. Med særligt øje for det særlige og specielle, udvælger vi de fantastiske fund vi har i butikken og her i shoppen. I finder vores fysiske butik i Skagen – Sct. Laurentiivej 22, 9990 Skagen. Vi har til huse i den gamle smukke Skagen Station der er tegnet af Thomas Arboe og senere udvidet Ulrik Plesner og her byder vi jer velkommen indenfor i vores lille fine bid af det Frankrig vi selv elsker så højt. Husk at følge os på Bellevue Vintage – Skagen på Facebook og på Bellevue Vintage på Instagram – Vi lægger dagligt billeder op fra vores flotte butik i Skagen og fra vores ture i Frankrig. De bedste hilsner Belle journée à vous tous Mikkel og Katerina