Keramik

Fransk keramik kan noget helt særligt og hos Bellevue Vintage finder du et særligt udvalgt udvalg af flot fransk keramik fra starten af 1900-tallet og frem til 1970’erne.
Vi udvælger nøje den franske keramik, som vi synes bidrager med sjæl og karakter til hjemmet.

Fransk keramik og kunst historie er blandt verdens bedste og vi mener bestemt at den franske keramik fortjener et nærmere bekendskab også herhjemme.

Et af de helt store franske keramik huse er Vallauris, som bl.a. udmærker sig ved at have haft Picasso og flere andre af datidens store kunstnere inde og lave keramik hos dem. De er også særligt kendte for deres meget farverige blomster vaser der i størrelser spænder fra de helt små miniatur vaser til de helt store gulvvaser.

Bellevue Vintage

Bellevue Vintage – en lille bid af Frankrig. Her finder du det autentiske, det gamle og det ægte franske til din indretning. Med en kæmpe kærlighed til Frankrig, kulturen, sproget, landet – finder vi alle vores ting på vores indkøbsture i Frankrig. Vi vælger alle vores varer med hjertet og elsker at finde nye fantastiske autentiske franske ting, få deres historier og mærke hvordan de har levet et langt liv inden vi nu har kastet vores kærlighed over dem. Vi kommer rundt i hele Frankrig på vores turer og da Frankrig er så stort et land med forskellige traditioner, gør det at vi har et bredt udvalgt at de franske ting i vores butik. Vi har selv kastet vores kærlighed over det centrale Frankrig, der er et utroligt naturskønt område uden store motorveje og med naturhegn og bugtet smukt landskab, små floder og skove. Herfra drager vi så ud i resten af Frankrig for at finde tingene til jer. Vi har en særlig kærlighed til franske Original Plakater og de franske kaffeskåle – bolskåle og I kan derfor altid finde et helt særligt udvalg af dem i vores butik. Med særligt øje for det særlige og specielle, udvælger vi de fantastiske fund vi har i butikken og her i shoppen. I finder vores fysiske butik i Skagen – Sct. Laurentiivej 22, 9990 Skagen. Vi har til huse i den gamle smukke Skagen Station der er tegnet af Thomas Arboe og senere udvidet Ulrik Plesner og her byder vi jer velkommen indenfor i vores lille fine bid af det Frankrig vi selv elsker så højt. Husk at følge os på Bellevue Vintage – Skagen på Facebook og på Bellevue Vintage på Instagram – Vi lægger dagligt billeder op fra vores flotte butik i Skagen og fra vores ture i Frankrig. De bedste hilsner Belle journée à vous tous Mikkel og Katerina