Religiøse katolske klenodier

Frankrig er et gammelt katolsk land og de katolske klenodier har haft stor betydning i alle franske hjem.

De gamle madonnafigurer, de smukke taksigelsesstager, de fine kors, de små emblemer til syndsforladelse og meget mere.
Også i dag betyder disse figurer og religiøse ting meget i mange franske hjem.

Hos Bellevue Vintage har vi en stor kærlighed til og respekt for disse flotte gamle skatte. Vi finder og udvælger selv alle de ting vi har i butikken og vi mener at de kan noget helt særligt når de bliver brugt i den moderne indretning og sat sammen med andre smukke franske ting.

De Antikke franske madonna’er er noget helt særligt. De ældste er flere hundrede år gamle og kommer fra klostre, private hjem og kirker. Madonna figuren har et særligt roligt udtryk og giver derfor en dejlig ro i den indretning hvor hun bliver integreret i.

Bellevue Vintage

Bellevue Vintage – en lille bid af Frankrig. Her finder du det autentiske, det gamle og det ægte franske til din indretning. Med en kæmpe kærlighed til Frankrig, kulturen, sproget, landet – finder vi alle vores ting på vores indkøbsture i Frankrig. Vi vælger alle vores varer med hjertet og elsker at finde nye fantastiske autentiske franske ting, få deres historier og mærke hvordan de har levet et langt liv inden vi nu har kastet vores kærlighed over dem. Vi kommer rundt i hele Frankrig på vores turer og da Frankrig er så stort et land med forskellige traditioner, gør det at vi har et bredt udvalgt at de franske ting i vores butik. Vi har selv kastet vores kærlighed over det centrale Frankrig, der er et utroligt naturskønt område uden store motorveje og med naturhegn og bugtet smukt landskab, små floder og skove. Herfra drager vi så ud i resten af Frankrig for at finde tingene til jer. Vi har en særlig kærlighed til franske Original Plakater og de franske kaffeskåle – bolskåle og I kan derfor altid finde et helt særligt udvalg af dem i vores butik. Med særligt øje for det særlige og specielle, udvælger vi de fantastiske fund vi har i butikken og her i shoppen. I finder vores fysiske butik i Skagen – Sct. Laurentiivej 22, 9990 Skagen. Vi har til huse i den gamle smukke Skagen Station der er tegnet af Thomas Arboe og senere udvidet Ulrik Plesner og her byder vi jer velkommen indenfor i vores lille fine bid af det Frankrig vi selv elsker så højt. Husk at følge os på Bellevue Vintage – Skagen på Facebook og på Bellevue Vintage på Instagram – Vi lægger dagligt billeder op fra vores flotte butik i Skagen og fra vores ture i Frankrig. De bedste hilsner Belle journée à vous tous Mikkel og Katerina