Sifonflasker

De franske sifonflasker stammer fra begyndelsen af 1800-tallet og blev oprindeligt brugt på apotekerne som havde eneret på at sælge vand med brus, da det mentes at have helbredende evner og de var i sin oprindelse lavet i porcelæn.
Men da de blev introdukseret på de franske bistroer og caféer i starten af 1900-tallet, var de lavet i glas og blev graveret med navne på den enkelte bistro, café eller restaurant. Fransk sifon med dennes vand med brus, havde dens storhedstid i 20’erne og 30’erne og helt frem til 1950’erne hvor de blev forbudt pga. risiko for overtryk i flaskerne.
Fransk sifon flaske kommer i mange forskellige farver og former – de mest almindelige er de blå nuancer og i en glat glas. Men de findes i orange, gule, grønne, hvide, rosa, røgfarvede og i en masse nuancer i de farver. De fleste har indgraveres navn og er mere eller mindre flot dekorerede. De findes også med en form for gitter omkring dem og dette var af sikkerhedsmæssige årsager for at mindske farer for skader, hvis de eksploderede.
Brug dem i din indretning og stil dem gerne hvor solens lys kan lege med farverne i det smukke glas. Fransk sifon flaske er enormt dekorative og smukke og giver en let smuk fransk stemning.

Hos Bellevue Vintage finder du altid et særligt udvalg af de smukke franske sifonflasker

Bellevue Vintage

Bellevue Vintage – en lille bid af Frankrig. Her finder du det autentiske, det gamle og det ægte franske til din indretning. Med en kæmpe kærlighed til Frankrig, kulturen, sproget, landet – finder vi alle vores ting på vores indkøbsture i Frankrig. Vi vælger alle vores varer med hjertet og elsker at finde nye fantastiske autentiske franske ting, få deres historier og mærke hvordan de har levet et langt liv inden vi nu har kastet vores kærlighed over dem. Vi kommer rundt i hele Frankrig på vores turer og da Frankrig er så stort et land med forskellige traditioner, gør det at vi har et bredt udvalgt at de franske ting i vores butik. Vi har selv kastet vores kærlighed over det centrale Frankrig, der er et utroligt naturskønt område uden store motorveje og med naturhegn og bugtet smukt landskab, små floder og skove. Herfra drager vi så ud i resten af Frankrig for at finde tingene til jer. Vi har en særlig kærlighed til franske Original Plakater og de franske kaffeskåle – bolskåle og I kan derfor altid finde et helt særligt udvalg af dem i vores butik. Med særligt øje for det særlige og specielle, udvælger vi de fantastiske fund vi har i butikken og her i shoppen. I finder vores fysiske butik i Skagen – Sct. Laurentiivej 22, 9990 Skagen. Vi har til huse i den gamle smukke Skagen Station der er tegnet af Thomas Arboe og senere udvidet Ulrik Plesner og her byder vi jer velkommen indenfor i vores lille fine bid af det Frankrig vi selv elsker så højt. Husk at følge os på Bellevue Vintage – Skagen på Facebook og på Bellevue Vintage på Instagram – Vi lægger dagligt billeder op fra vores flotte butik i Skagen og fra vores ture i Frankrig. De bedste hilsner Belle journée à vous tous Mikkel og Katerina