Trækasser & kurve

Opbevaring har man altid brug for.
De flotte gamle franske kasser og kurve kommer i mange forskellige størrelser og former og med flotte tryk på.

De smukke gamle vinkasser, champagnekasser og trækasser til konserves, er perfekte til brug når du skal indrette viktualierummet eller vinkælderen, eller brug dem til opbevaring af brændet til ovnen i stuen, tæpperne på terrassen, legetøjet til hunden eller til olierne på køkkenbordet.

Mulighederne er mange og brugsværdien i de gamle smukke franske kasse er stor. De smukke kurve i træ eller flet er perfekte til garnet eller ungernes legetøj, eller måske til den lille hyggelige tur i skoven efter svampe.

Hos Bellevue Vintage finder du altid et flot udvalg af de gamle franske kasser og kurve.

Bellevue Vintage

Bellevue Vintage – en lille bid af Frankrig. Her finder du det autentiske, det gamle og det ægte franske til din indretning. Med en kæmpe kærlighed til Frankrig, kulturen, sproget, landet – finder vi alle vores ting på vores indkøbsture i Frankrig. Vi vælger alle vores varer med hjertet og elsker at finde nye fantastiske autentiske franske ting, få deres historier og mærke hvordan de har levet et langt liv inden vi nu har kastet vores kærlighed over dem. Vi kommer rundt i hele Frankrig på vores turer og da Frankrig er så stort et land med forskellige traditioner, gør det at vi har et bredt udvalgt at de franske ting i vores butik. Vi har selv kastet vores kærlighed over det centrale Frankrig, der er et utroligt naturskønt område uden store motorveje og med naturhegn og bugtet smukt landskab, små floder og skove. Herfra drager vi så ud i resten af Frankrig for at finde tingene til jer. Vi har en særlig kærlighed til franske Original Plakater og de franske kaffeskåle – bolskåle og I kan derfor altid finde et helt særligt udvalg af dem i vores butik. Med særligt øje for det særlige og specielle, udvælger vi de fantastiske fund vi har i butikken og her i shoppen. I finder vores fysiske butik i Skagen – Sct. Laurentiivej 22, 9990 Skagen. Vi har til huse i den gamle smukke Skagen Station der er tegnet af Thomas Arboe og senere udvidet Ulrik Plesner og her byder vi jer velkommen indenfor i vores lille fine bid af det Frankrig vi selv elsker så højt. Husk at følge os på Bellevue Vintage – Skagen på Facebook og på Bellevue Vintage på Instagram – Vi lægger dagligt billeder op fra vores flotte butik i Skagen og fra vores ture i Frankrig. De bedste hilsner Belle journée à vous tous Mikkel og Katerina