Søg
Close this search box.

Unik fransk interiør

Unik fransk interiør – Gamle håndvægte, fine vitriner, møbler og stole, gamle malerpensler, militær hatte og gamle dåser, små figurer eller noget helt andet.

Vi elsker at indrette med det fine franske interiør og kuriosa der overrasker og er med til at give dit hjem kant og personlighed. Vi finder og udvælger selv alle de fine møbler, de smukke, sjove, fine, skæve, finuelige og spændende ting.

Hjemme hos os har vi f.eks skønne smukke franske boules kugler liggende i vores vindueskarm sammen med en samling antikke franske stager. Vi har det antikke Eiffeltårn stående på et gammelt spejl vi bruger som bakke sammen med gamle vaser, der båder rummer minder fra vores mormødre og er særlige fine antikke franske vaser vi har fundet i Frankrig. Det er de fine unikke franske ting, som giver det hele lidt kant og gør at det blir personligt og til vores univers.

På samme måde elsker vi at indrette butikken og ikke midst de indretninger vi laver for jer. Fransk interiør er godt for sjælen og mange gange er de også de perfekte samtalestartere. Så her hos Belleuve Vintage finder du lige det franske interiør du savner til din indretning og dit hjem.

Bellevue Vintage

Bellevue Vintage – en lille bid af Frankrig. Her finder du det autentiske, det gamle og det ægte franske til din indretning. Med en kæmpe kærlighed til Frankrig, kulturen, sproget, landet – finder vi alle vores ting på vores indkøbsture i Frankrig. Vi vælger alle vores varer med hjertet og elsker at finde nye fantastiske autentiske franske ting, få deres historier og mærke hvordan de har levet et langt liv inden vi nu har kastet vores kærlighed over dem. Vi kommer rundt i hele Frankrig på vores turer og da Frankrig er så stort et land med forskellige traditioner, gør det at vi har et bredt udvalgt at de franske ting i vores butik. Vi har selv kastet vores kærlighed over det centrale Frankrig, der er et utroligt naturskønt område uden store motorveje og med naturhegn og bugtet smukt landskab, små floder og skove. Herfra drager vi så ud i resten af Frankrig for at finde tingene til jer. Vi har en særlig kærlighed til franske Original Plakater og de franske kaffeskåle – bolskåle og I kan derfor altid finde et helt særligt udvalg af dem i vores butik. Med særligt øje for det særlige og specielle, udvælger vi de fantastiske fund vi har i butikken og her i shoppen. I finder vores fysiske butik i Skagen – Sct. Laurentiivej 22, 9990 Skagen. Vi har til huse i den gamle smukke Skagen Station der er tegnet af Thomas Arboe og senere udvidet Ulrik Plesner og her byder vi jer velkommen indenfor i vores lille fine bid af det Frankrig vi selv elsker så højt. Husk at følge os på Bellevue Vintage – Skagen på Facebook og på Bellevue Vintage på Instagram – Vi lægger dagligt billeder op fra vores flotte butik i Skagen og fra vores ture i Frankrig. De bedste hilsner Belle journée à vous tous Mikkel og Katerina