Søg
Close this search box.

Kirkestager & messingstager

I sortimentet finder du antikke franske lysestager fra de franske vin- og champagnekældre, fine messingestager og flotte kobber og tin stager. Hos Bellevue Vintage elsker vi levende lys, og vi har ofte levende lys tændt i vores egne gamle franske stager derhjemme. De giver både hygge og varme, og det ønsker vi også, at du får lov til at opleve i dit eget hjem.

Bellevue Vintage

Lys rummet op med antik

Den antikke franske kirkestage blev i det 18. og 19. århundrede givet til kirken fra de bønder, der var i kirkens sogn som en tak for en god høst eller i ønsket om en god høst. De bedrestillede borgere kunne også få foræret disse særlige stager i gave ved et bryllup eller en rund fødselsdag. Men de fleste kirkestager blev som sagt designet og produceret som en tak til kirken.

Her på siden finder du flere forskellige stager, og de er alle flotte og helt særlige på deres egen måde. De er med til at sætte et hyggeligt og personligt præg på din indretning. Hos Bellevue Vintage går vi op i at finde de fineste stager, og derfor vil du opleve, at vi altid har et flot udvalg af forskellige stager.

Franske kirkestager til din indretning

Er du til pompt og pragt, så vil du med garanti falde pladask for de eksklusive kirkestager som du finder her på siden. De er enestående og vil være medskabende til en majestætisk indretning i dit hjem. Stagerne finder du i forskellige størrelser og de er produceret i messing, som giver et storslået udtryk.

Måske tænker du at en fransk kirkestage på ingen måde passer ind i din indretning, men i virkeligheden kan du bruge den i et flot samspil med nyt og moderne interiør eller du kan bruge den sammen med de klassiske møbler og genstande. Du bestemmer helt selv, hvordan din indretning skal være, men har du brug for hjælp, så står vi gerne til rådighed. Du kan altid kontakte os på telefon 27 53 80 12.

Levende lys i din franske kirkestage

Findes der noget mere hyggeligt end levende lys på en mørk og kold aften? Hos Bellevue Vintage finder du alt i fransk antik, og vi går op i at finde de genstande med mest sjæl og charme. Vi synes selv, det er skønt at tænde lys i de pragtfulde messingestager, og vi ved hvor hyggeligt et skær, de giver til rummet.

Med de flotte stager du finder i webshoppen, vil det være muligt at skrue en ekstra tand op for hyggen. De franske kirkestager er helt enestående og er oftest designet til flere lys, hvilket gør dem særdeles velegnet til en romantisk middag, hvor der skal kræses lidt ekstra om den, du har kær. Stagerne gør sig også godt på en antik skænk eller i den moderne indretning, hvor der skal kræse lidt ekstra om belysningen. Stagerne giver desuden sjæl og karakter til din indretning.

Er du mere til noget enkelt, men det skal stadig være antikt, unikt og storslået, så finder du her på siden også nogle meget fine messingestager. Disse er oftest designet til kun et lys, men de formår stadig at skabe en helt særlig stemning.

Gå meget gerne på opdagelse i webshoppen og lad dig blive inspireret til at skabe en fantastisk boligindretning, der emmer af hygge, charme og sjæl. Har du brug for hjælp, så kontakt os på telefon 27 53 80 12 eller send os en mail på info@bellevuevintage.com. Ønsker du at se de franske antikke genstande, så er du også mere end velkommen til at besøge os i vores fysiske butik. Du finder os på adressen Sct. Laurentii Vej 22 i Skagen.