Tallerkner

De franske fajance tallerkner, kommer i mange forskellige farver og mønstre og fra mange forskellige franske fajance huse.
For at nævne nogle af husene, kan nævnes St.Amand, Criel et Montereau, Moulin des Loups, Digoin, Gien, Luneville, Sarregumines Badonviller. Mange med en historie der går flere hundrede år tilbage allerede. De franske fajance tallerkner har været elsket og brugt i Frankrig igennem generationer.

Vi elsker at mikse de forskellige franske fajance tallerkner når vi dækker bord – vi mikser både stile og farver og skaber på den måde en unik og personlig borddækning.
Vi leverer de smukke franske fajance tallerkner – samt andet af den flotte franske fajance til flere restauranter i Danmark – I kan bl.a. læse om Fars Dreng i København der servere deres lækre mad i deres restaurant på franske fajance tallerkner fra Bellevue Vintage.
Vi har altid et stort udvalg af fransk fajance tallerkner – frokost, dybe og middagstallerkner – i butikken og her på shoppen.

Bellevue Vintage

Bellevue Vintage – en lille bid af Frankrig. Her finder du det autentiske, det gamle og det ægte franske til din indretning. Med en kæmpe kærlighed til Frankrig, kulturen, sproget, landet – finder vi alle vores ting på vores indkøbsture i Frankrig. Vi vælger alle vores varer med hjertet og elsker at finde nye fantastiske autentiske franske ting, få deres historier og mærke hvordan de har levet et langt liv inden vi nu har kastet vores kærlighed over dem. Vi kommer rundt i hele Frankrig på vores turer og da Frankrig er så stort et land med forskellige traditioner, gør det at vi har et bredt udvalgt at de franske ting i vores butik. Vi har selv kastet vores kærlighed over det centrale Frankrig, der er et utroligt naturskønt område uden store motorveje og med naturhegn og bugtet smukt landskab, små floder og skove. Herfra drager vi så ud i resten af Frankrig for at finde tingene til jer. Vi har en særlig kærlighed til franske Original Plakater og de franske kaffeskåle – bolskåle og I kan derfor altid finde et helt særligt udvalg af dem i vores butik. Med særligt øje for det særlige og specielle, udvælger vi de fantastiske fund vi har i butikken og her i shoppen. I finder vores fysiske butik i Skagen – Sct. Laurentiivej 22, 9990 Skagen. Vi har til huse i den gamle smukke Skagen Station der er tegnet af Thomas Arboe og senere udvidet Ulrik Plesner og her byder vi jer velkommen indenfor i vores lille fine bid af det Frankrig vi selv elsker så højt. Husk at følge os på Bellevue Vintage – Skagen på Facebook og på Bellevue Vintage på Instagram – Vi lægger dagligt billeder op fra vores flotte butik i Skagen og fra vores ture i Frankrig. De bedste hilsner Belle journée à vous tous Mikkel og Katerina