Champagneting & barting

Champagne day is every day
Hos Bellevue Vintage finder du altid et stort udvalg af franske champagne- og vinkølere til både en og flere flasker og du finder de gamle smukke champagneglas og de fine is kølere.
Vi har også alt du behøver til både den professionelle og hjemme baren i form af aperitifglas og karafler, gamle smukke karafler til hjemmebaren, flotte barvogne, og alt tilbehøret.

Kærligheden til det franske liv

Hos Bellevue Vintage finder du det autentiske gamle, det franske og de ting der giver personlighed og karakter til dit hjem og din forretning. Vi finder primært vores champagne og vin ting i Champagne i den nordøst lige del af Frankrig i området omkrig hovedbyen Reims. Det er her Champagnen kommer fra og derfor også der at der findes rigtig flotte gamle champagneting så som kølere, krystal glas og fløjter, pupitre – vinreoler der bruges i champangehusene til champagnen de første 3 uger den er på flaske. Der findes dog også mange smukke franske champagne- og barting i det øvrige Frankrig og de de store vinområder finder vi de smukke gamle drueplukker kurve og kar. Mange af de vinkølere og fantastiske franske antikke og vintage vinglas vi finder, finder vi i hele frankrig. Og når vi nu er afsted på indkøbstur til Frankrig, så elsker vi at kigge efter de mere specielle fund. De store udstillings champagneflasker der fås både i plast og i rigtig glas. De smukke gamle dessertvogne / barvogne, hvor de ældste vi har dateres tilbage til 1920’erne og frem til 1960’erne. De findes i mange forskellige materialer og med mere eller mindre bling og krummelure. Fælles for de vogne vi udvælger, er at de alle er gamle og autentiske og alle kan de noget helt særligt hver i sær. De er så fine i den moderne nordiske indretning. Vi finder også de gamle franske proptrækkere,  de franske krystal og glaskarafler – hvor de ældste vi har fundet er mere end 150 år gamle.

Mikkel er personligt pjattet med den franske aperitif og nyder at få en Apero, når vi er i Frankrig. Måske også derfor, er det noget vi kigger særligt efter når vi er på indkøbsturer og vi har altid et flot udvalg af franske ting til aperitiffen – forskellige kander til vandet i både glas og fajance og de specielle glas fra mange af de franske pastis mærker som Berger, Pastis 51, Ricard, mv. Du finder også de antikke absindtglas hos Bellevue Vintage. Og de er blandt vores egne personlige favoritter, når vi snakker de franske antikke glas.

Uanset hvad du søger til din hjemmebar, kommende fest eller til din café, så finder du det her hos Bellevue Vintage – Kontakt os gerne for en snak, hvis du har brug for hjælp til indretningen af din hjemmebar eller du gerne vil indrette din restaurant eller café med autentiske og ægte fransk. Skriv til os på info@bellevuevintage.com

Husk at følge os på Bellevue Vintage – Skagen på Facebook og på Bellevue Vintage på Instagram – Vi ligger dagligt billeder op fra vores flotte butik i Skagen og fra vores ture i Frankrig.