Specielt fransk til baren

Specielt fransk til baren er den fine is tang eller den flotte bordskåner til yndlingschampagnen. Det er de sjove gamle askebægre eller is kølerne, de store reklamechampagneflasker.

Det er de fine gamle barborde, der er yderst popolære til den moderne indretning. De findes i mange forskellige modeller, fra dem med mange fine krummelurer i messing, til de enkle i smuk messing eller stål, eller træ. Vi prøver altid at have et fint udvalg af de smukke borde i butikken.

Vi har nøje udvalgt alle tingene selv og elsker den sjæl der kommer med de gamle fine ting efter mange års liv. Tænk de historier de kunne fortælle, hvis de kunne tale.

Alt sammen er det uundværligt tilbehør til baren og du finder det her hos Bellevue Vintage. Både her på siden og i vores butik i Skagen. Duk dyk ned i vores univers af finurlige og flotte ting til baren og lad dig forelske i lige netop det der skal pynte i dit hjem.

Bellevue Vintage

Bellevue Vintage – en lille bid af Frankrig. Her finder du det autentiske, det gamle og det ægte franske til din indretning. Med en kæmpe kærlighed til Frankrig, kulturen, sproget, landet – finder vi alle vores ting på vores indkøbsture i Frankrig. Vi vælger alle vores varer med hjertet og elsker at finde nye fantastiske autentiske franske ting, få deres historier og mærke hvordan de har levet et langt liv inden vi nu har kastet vores kærlighed over dem. Vi kommer rundt i hele Frankrig på vores turer og da Frankrig er så stort et land med forskellige traditioner, gør det at vi har et bredt udvalgt at de franske ting i vores butik. Vi har selv kastet vores kærlighed over det centrale Frankrig, der er et utroligt naturskønt område uden store motorveje og med naturhegn og bugtet smukt landskab, små floder og skove. Herfra drager vi så ud i resten af Frankrig for at finde tingene til jer. Vi har en særlig kærlighed til franske Original Plakater og de franske kaffeskåle – bolskåle og I kan derfor altid finde et helt særligt udvalg af dem i vores butik. Med særligt øje for det særlige og specielle, udvælger vi de fantastiske fund vi har i butikken og her i shoppen. I finder vores fysiske butik i Skagen – Sct. Laurentiivej 22, 9990 Skagen. Vi har til huse i den gamle smukke Skagen Station der er tegnet af Thomas Arboe og senere udvidet Ulrik Plesner og her byder vi jer velkommen indenfor i vores lille fine bid af det Frankrig vi selv elsker så højt. Husk at følge os på Bellevue Vintage – Skagen på Facebook og på Bellevue Vintage på Instagram – Vi lægger dagligt billeder op fra vores flotte butik i Skagen og fra vores ture i Frankrig. De bedste hilsner Belle journée à vous tous Mikkel og Katerina