Original plakater

Hos Bellevue Vintage finder ud et stort udvalg af sjældne franske original plakater. Vi har specialiseret os i de gamle originale plakater og samarbejder med nogle meget dygtige franske plakatsamlere.

Original plakat betyder, at det er det oprindelige tryk af plakaten. Dette betyder også, at nogle af plakaterne har brugsspor, hvilket vi synes gør dem mere levende og flotte. De ældste plakater, vi har haft, er fra starten af det 20. århundrede, og flere af de plakater vi har, ved vi, at vi kun kommer til at have denne ene gang, da de er meget sjældne.

At indrette med plakater er noget helt særligt, og de gamle plakater er så levende og udtryksfulde i både farver og formsproget. På trods af deres mange år på bagen har de et levende og nutidigt udtryk, der gør dem perfekte til den moderne indretning.

Alle vores plakater får vi indrammet professionelt på et galleri, så de er håndteret korrekt.

Bellevue Vintage

Franske Plakater

Har du længe drømt om flot kunst på dine vægge, så har vi helt sikkert noget unikt til dig. Hos os finder du et stort udvalg af smukke originale plakater, og med dem kan du præge rummet og sætte dit eget personlige touch på indretningen. Franske vintage plakater er nemlig en unik og smuk måde at dekorere hjemmet på. De har en lang og interessant historie, og der er mange måder at vælge de rigtige plakater til dit hjem.

Historien bag franske vintage plakater

Den franske vintage plakatkunst opstod i slutningen af 1800-tallet. På den tid var det helt almindeligt at finde store plakater i byerne, der reklamerede for teatre eller forestillinger. Kunstnere begyndte hurtigt at lave disse reklamer mere kunstneriske og farverige, og snart blev franske vintage plakater et kendt kunsthåndværk.

Nogle af de mest berømte franske vintageplakatkunstnere omfatter Henri Toulouse-Lautrec, Jules Chæret og Alphonse Mucha. Disse kunstnere skabte nogle af de mest ikoniske designs, som stadig inspirerer kunstnere verden over. Hos Bellevue Vintage finder du et skønt udvalg af originale vintage plakater. Gå på opdagelse i vores webshop og find uovertruffent kunst til dine vægge.

Find de rigtige franske vintage plakater til dine vægge

Når du skal vælge dine franske plakater, er der et par ting, du bør have in mente. Først og fremmest skal du overveje, hvilket rum i din bolig plakaten skal hænge i. Dernæst skal du vurdere, hvilken stil plakaten passer bedst til. Til sidst bør du overveje, om der er nogle særlige motiver eller designs, som du gerne vil have på din plakat.

Når det kommer til at finde den helt rigtige franske vintageplakat til dit hjem, kan det dog være en god idé at starte med at tage et kig på de tre mest berømte franske vintageplakatkunstnere: Henri Toulouse-Lautrec, Jules Chæret og Alphonse Mucha. Disse kunstnere har alle lavet nogle af de mest ikoniske og originale designs gennem tiderne. Deres designs er genkendelige og vil helt sikkert give dig inspiration til din egen boligindretning.

Det er altid en god ide at hente inspiration fra andre. På vores Instagram profil laver vi løbende opslag med den kunst, vi henter hjem til butikken. Så følg meget gerne med herinde og lad dig blive inspireret.