FRANSK ANTIKT OG VINTAGE INTERIØR FRA BELLEVUE VINTAGE - HOVEDKATEGORI

FRANSK ANTIKT OG VINTAGE INTERIØR

Kunsten at indrette sig personligt og unikt med fransk antikt og vintage interiør, er heldigvis en nem opgave når man kan gå på opdagelse og udvælge lige det man selv falder for, i vores nøje udvalgte skattekammer af fransk antikt og vintage interiør. Vi udvælger selv alle vores ting og det er absolut vigtig for os at tingene er autentiske, ægte gamle, af høj kvalitet og at de kan give det ekstra personlige og kant til indretningen. Vi elsker at finde tingene i Frankrig og vi finder vores ting hos gode kontakter og på store messer rundt om i hele Frankrig. 

Vi er selv vilde med at bruge de gamle flotte franske fletkurve og trækasser i vores indretning. De fungerer som opbevaring til olier mv i vores køkken, til sokke-kasse i Mikkels skab, til Bodils (vores hund) legetøj, til tæpperne på terrassen, mv. Vi har altid de flotte trækasser og fletkurve i mange forskellige størrelser og med og uden tryk. 

KÆRLIGHEDEN TIL DET AUTENTISKE GAMLE FRANSKE

Uanset hvad du søger til dit hjem af unikt fransk antikt og vintage interior, så finder du det her hos Bellevue Vintage

Fransk antikt og vintage Interiør rummer en sand perlerække af forskellige ting til indretningen af både privaten og virksomheden. Det er her du finder de smukke franske religiøse katolske klenodier, som de smukke antikke madonnafigurer, gamle fine bibler, trækors og andre smukke klenodier. I Frankrig betyder katolismen stadig meget og disse fine ting, er ofte gået i arv igennem mange generationer. Mix dem ind i den moderne indretning og man får en masse sjæl og personlighed ind i ens hjem. Her er de antikke franske kirke og messinglysestager også en fantastisk tilføjelse til indretning. 

Du finder også de fantastiske smukke antikke franske krukker – Pot de confit – der i sin tid er blevet brugt til opbevaring af madvarer på skyggesiden af husene (før køleskabets tid) Nogle har også være delvist nedgravet for at de kunne holde en lavere og mere stabil temperatur. Alt efter hvor i Frankrig krukkerne stammer fra har de en forskellig farve. De smukke solgule i brændt glasur kommer fra Sydfrankrig, de smukke grå-hvide krukker fra Bourgogne og de brune fra Nordfrankrig. I dag bruger vi krukkerne til dekoration i vores indretning – de helt små til grydeskeerne i køkkenet de større til buketter eller planter i stuen og de helt store til vores uderum til dekoration som de er eller med et smukt træ plantet i dem. 

Fos os er unik fransk kuriosa en væsentlig del af hvad vi finder og har i butikken. Vi elsker de sjove unikke skæve franske ting, og de er fantastiske når man gerne vil indrette sig personligt og med kant. Om det er gamle malerpensler, håndvægte, kæmpe papmache hoveder fra karnevallet i Nice, gamle fine dåser eller noget helt andet, så elsker vi det skæve og spændende de bringer med sig. Det unikke til din indretning, gælder også både den franske keramik og de franske antikke sifonflasker. Ikke to er helt end og de findes i mange forskellige farver og former. Lad dem stå i en vindueskarm og nyd hvordan lyset leger med deres farver og former. Virkelig smukke i en hver indretning. Fransk keramik er ikke så udbredt i Danmark, men er mindst lige så smuk og fantastisk som f.eks den danske og svenske keramik. Mikkel har selv samlet keramik i en lang årrække og vi holder meget af, at finde den franske keramik og der er virkelig smuk smuk keramik at finde i Frankrig. 

Uanset hvad du søger til indretningen af dit hjem og virksomhed, så finder du det her hos Bellevue Vintage og søger du noget specifikt eller har du brug for hjælp til din indretning, så kontakt os på mail: info@bellevuevintage.com

Husk at følge os på Bellevue Vintage – Skagen på Facebook og på Bellevue Vintage på Instagram – Vi lægger dagligt billeder op fra vores flotte butik i Skagen og fra vores ture i Frankrig.

Del med verden

Indkøbskurv
Scroll til toppen