FRANSKE SPELJE

Brug de gamle franske spejle i din indretning, for at skabe en større rumfølelse og for at lave levende billeder i form af det der genspejles.

Hos Bellevue Vintage finder du altid et stort udvalg af gamle franske spejle, som vi har fundet i Frankrig på vores indkøbsture.

Fra de små fine rejsespejle, der har været med på et utal af rejser fra midten af 19-tallet og frem til vor tid i det 21. århundrede. Til de større tre fløjede barberspejle og de enkle messing spejle. Til de flotte sølv Louis Phillip spejle eller de pompøse store guldspejle. Til de særlige franske solspejle.

Hos Bellevue Vintage elsker vi de gamle spejle og vi elsker at bruge dem i vores indretning, både i butikken, i privaten og når vi laver indretningsopgaver. Spejle er som levende kunstværker og når man bruger dem rigtigt er de med til at give ens hjem noget helt særligt

Antikke franske spejle fra Bellevue Vintage

Viser et enkelt resultat

Bellevue Vintage

Bellevue Vintage – en lille bid af Frankrig. Her finder du det autentiske, det gamle og det ægte franske til din indretning. Med en kæmpe kærlighed til Frankrig, kulturen, sproget, landet – finder vi alle vores ting på vores indkøbsture i Frankrig. Vi vælger alle vores varer med hjertet og elsker at finde nye fantastiske autentiske franske ting, få deres historier og mærke hvordan de har levet et langt liv inden vi nu har kastet vores kærlighed over dem. Vi kommer rundt i hele Frankrig på vores turer og da Frankrig er så stort et land med forskellige traditioner, gør det at vi har et bredt udvalgt at de franske ting i vores butik. Vi har selv kastet vores kærlighed over det centrale Frankrig, der er et utroligt naturskønt område uden store motorveje og med naturhegn og bugtet smukt landskab, små floder og skove. Herfra drager vi så ud i resten af Frankrig for at finde tingene til jer. Vi har en særlig kærlighed til franske Original Plakater og de franske kaffeskåle – bolskåle og I kan derfor altid finde et helt særligt udvalg af dem i vores butik. 

Med særligt øje for det særlige og specielle, udvælger vi de fantastiske fund vi har i butikken og her i shoppen. I finder vores fysiske butik i Skagen – Sct. Laurentiivej 22, 9990 Skagen. Vi har til huse i den gamle smukke Skagen Station der er tegnet af Thomas Arboe og senere udvidet  Ulrik Plesner og her byder vi jer velkommen indenfor i vores lille fine bid af det Frankrig vi selv elsker så højt. 

Husk at følge os på Bellevue Vintage – Skagen på Facebook og på Bellevue Vintage på Instagram – Vi lægger dagligt billeder op fra vores flotte butik i Skagen og fra vores ture i Frankrig.

De bedste hilsner

Belle journée à vous tous

Mikkel og Katerina

PRODUKTER

Del med verden

Indkøbskurv
Scroll til toppen