FRANSKE HAVEMØBLER

De antikke franske havemøbler – de gamle franske caféborde og stole, havesæt i bambus eller jern, havebænke og stole. Alt sammen kan det noget særligt, når man skal indrette ens uderum. Om det er til den lille café der ønsker at være autentisk og have det rigtigt gamle og ægte franske interiør, eller om det er til dig privat til dit uderum, så kan de her autentisk gamle franske havemøbler noget ganske særligt.

I Frankrig leves meget af livet på caféerne og restauranterne, men også hjemme i deres egne haver. Der er derfor også en lang og stolt tradition for at produksere smukke franske havemøbler. Af de helt store designere kan nævnes ARRAS og TOLIX. Der findes dog også mange små produksenter der har lavet de fineste møbler til deres lokale kunder og derfor finder vi ind i mellem de helt særlige borde, hvor der er støbt særlige navne på enten den familien der i sin tid købte bordet eller den café. Og nogen gange er det smeden eget navn og logo.

Du kan finde de helt rigtige ting her hos Bellevue Vintage og alt er særligt udvalgt af os selv, til at give uderummet sjæl og personlighed. Vi finder alle vores franske havemøbler på vores indkøbsture i Frankrig.

Franske vintage havemøbler fra Bellevue Vintage
Det ser ikke ud til at vi kan finde hvad du søger efter.

Bellevue Vintage

Bellevue Vintage – en lille bid af Frankrig. Her finder du det autentiske, det gamle og det ægte franske til din indretning. Med en kæmpe kærlighed til Frankrig, kulturen, sproget, landet – finder vi alle vores ting på vores indkøbsture i Frankrig. Vi vælger alle vores varer med hjertet og elsker at finde nye fantastiske autentiske franske ting, få deres historier og mærke hvordan de har levet et langt liv inden vi nu har kastet vores kærlighed over dem. Vi kommer rundt i hele Frankrig på vores turer og da Frankrig er så stort et land med forskellige traditioner, gør det at vi har et bredt udvalgt at de franske ting i vores butik. Vi har selv kastet vores kærlighed over det centrale Frankrig, der er et utroligt naturskønt område uden store motorveje og med naturhegn og bugtet smukt landskab, små floder og skove. Herfra drager vi så ud i resten af Frankrig for at finde tingene til jer. Vi har en særlig kærlighed til franske Original Plakater og de franske kaffeskåle – bolskåle og I kan derfor altid finde et helt særligt udvalg af dem i vores butik. 

Med særligt øje for det særlige og specielle, udvælger vi de fantastiske fund vi har i butikken og her i shoppen. I finder vores fysiske butik i Skagen – Sct. Laurentiivej 22, 9990 Skagen. Vi har til huse i den gamle smukke Skagen Station der er tegnet af Thomas Arboe og senere udvidet  Ulrik Plesner og her byder vi jer velkommen indenfor i vores lille fine bid af det Frankrig vi selv elsker så højt. 

Husk at følge os på Bellevue Vintage – Skagen på Facebook og på Bellevue Vintage på Instagram – Vi lægger dagligt billeder op fra vores flotte butik i Skagen og fra vores ture i Frankrig.

De bedste hilsner

Belle journée à vous tous

Mikkel og Katerina

PRODUKTER

Del med verden

Indkøbskurv
Scroll til toppen