FRANSKE CHAMPAGNE OG BARTING FRA BELLEVUE VINTAGE - HOVEDKATEGORI

FRANSKE CHAMPAGNE- OG BARTING

De franske champagne- og barting fra Bellevue Vintage er alle autentiske og gamle. 

Når du, dine gæster eller champagnen bare fortjener at bliver forkælet lidt mere end sædvanligt, så er dette det helt rigtige sted at kigge lidt nærmere. De autentiske og gamle franske champagne- og barting, kan noget helt særligt, når det kommer til følelsen af luksus og forkælelse. Og vi elsker at finde de helt rigtige ting til jer på vores indkøbsture til Frankrig, som I også kan læse om i vores historier. 

Hos Bellevue Vintage finder du altid et flot udvalg af de smukke antikke franske champagne- og vinkølere i tin, forsølvet messing, sølv, stål, messing. Til en eller flere flasker. Med smukke graveringer og dekorationer. Med patina der fortæller om mange gode fester og sammenkomster. De skønne franske ting til aperitiffen  i form af gamle kander og glas fra bla Ricard og Berger, de gamle fine barborde eller de helt specielle ting til dekorationen af hjemmebaren eller restauranten / caféen.

KÆRLIGHEDEN TIL DET FRANSKE LIV

Hos Bellevue Vintage finder du det autentiske gamle, det franske og de ting der giver personlighed og karakter til dit hjem og din forretning. Vi finder primært vores champagne og vin ting i Champagne i den nordøst lige del af Frankrig i området omkrig hovedbyen Reims. Det er her Champagnen kommer fra og derfor også der at der findes rigtig flotte gamle champagneting så som kølere, krystal glas og fløjter, pupitre – vinreoler der bruges i champangehusene til champagnen de første 3 uger den er på flaske. Der findes dog også mange smukke franske champagne- og barting i det øvrige Frankrig og de de store vinområder finder vi de smukke gamle drueplukker kurve og kar. Mange af de vinkølere og fantastiske franske antikke og vintage vinglas vi finder, finder vi i hele frankrig. Og når vi nu er afsted på indkøbstur til Frankrig, så elsker vi at kigge efter de mere specielle fund. De store udstillings champagneflasker der fås både i plast og i rigtig glas. De smukke gamle dessertvogne / barvogne, hvor de ældste vi har dateres tilbage til 1920’erne og frem til 1960’erne. De findes i mange forskellige materialer og med mere eller mindre bling og krummelure. Fælles for de vogne vi udvælger, er at de alle er gamle og autentiske og alle kan de noget helt særligt hver i sær. De er så fine i den moderne nordiske indretning. Vi finder også de gamle franske proptrækkere,  de franske krystal og glaskarafler – hvor de ældste vi har fundet er mere end 150 år gamle. 

Mikkel er personligt pjattet med den franske aperitif og nyder at få en Apero, når vi er i Frankrig. Måske også derfor, er det noget vi kigger særligt efter når vi er på indkøbsturer og vi har altid et flot udvalg af franske ting til aperitiffen – forskellige kander til vandet i både glas og fajance og de specielle glas fra mange af de franske pastis mærker som Berger, Pastis 51, Ricard, mv. Du finder også de antikke absindtglas hos Bellevue Vintage. Og de er blandt vores egne personlige favoritter, når vi snakker de franske antikke glas

Uanset hvad du søger til din hjemmebar, kommende fest eller til din café, så finder du det her hos Bellevue Vintage – Kontakt os gerne for en snak, hvis du har brug for hjælp til indretningen af din hjemmebar eller du gerne vil indrette din restaurant eller café med autentiske og ægte fransk. Skriv til os på info@bellevuevintage.com

Husk at følge os på Bellevue Vintage – Skagen på Facebook og på Bellevue Vintage på Instagram – Vi ligger dagligt billeder op fra vores flotte butik i Skagen og fra vores ture i Frankrig.

Del med verden

Indkøbskurv
Scroll til toppen