Freng France unika puder

Indret med unika puder – de skaber hygge og varme i dit hjem.
Vores Unika puder er syet i franske vintage stoffer af bedste kvalitet.

I et lille atelier i Sydfrankrig ejet af en skøn dame, får vi syet de fineste puder i gamle nøje udvalgte lækre stoffer, med fokus på kvalitet og stil. Der er derfor et stærkt begrænset antal af alle puderne.

Det fine lille aterlier ligger på hovedgaden i en lille bjergby i Sydfrankrig og her står døren altid åben, så ofte kigger de forbi passerende ind og får en sludder og opdateres på landsbyens begivenheder. Her går tiden stille og der er ingen stress og jag. SÅ alle puderne er også lavet med denne skønne ro, som vi er sikre på de bringer med sig videre.

Puderne findes i forskellige mål og alle kommer med fjerfyld. De forhandles kun hos os og der findes kun et meget begrænset antal af de franske unika puder.
Se mere om puderne på instagram på: @freng_france

Bellevue Vintage

Bellevue Vintage – en lille bid af Frankrig. Her finder du det autentiske, det gamle og det ægte franske til din indretning. Med en kæmpe kærlighed til Frankrig, kulturen, sproget, landet – finder vi alle vores ting på vores indkøbsture i Frankrig. Vi vælger alle vores varer med hjertet og elsker at finde nye fantastiske autentiske franske ting, få deres historier og mærke hvordan de har levet et langt liv inden vi nu har kastet vores kærlighed over dem. Vi kommer rundt i hele Frankrig på vores turer og da Frankrig er så stort et land med forskellige traditioner, gør det at vi har et bredt udvalgt at de franske ting i vores butik. Vi har selv kastet vores kærlighed over det centrale Frankrig, der er et utroligt naturskønt område uden store motorveje og med naturhegn og bugtet smukt landskab, små floder og skove. Herfra drager vi så ud i resten af Frankrig for at finde tingene til jer. Vi har en særlig kærlighed til franske Original Plakater og de franske kaffeskåle – bolskåle og I kan derfor altid finde et helt særligt udvalg af dem i vores butik. Med særligt øje for det særlige og specielle, udvælger vi de fantastiske fund vi har i butikken og her i shoppen. I finder vores fysiske butik i Skagen – Sct. Laurentiivej 22, 9990 Skagen. Vi har til huse i den gamle smukke Skagen Station der er tegnet af Thomas Arboe og senere udvidet Ulrik Plesner og her byder vi jer velkommen indenfor i vores lille fine bid af det Frankrig vi selv elsker så højt. Husk at følge os på Bellevue Vintage – Skagen på Facebook og på Bellevue Vintage på Instagram – Vi lægger dagligt billeder op fra vores flotte butik i Skagen og fra vores ture i Frankrig. De bedste hilsner Belle journée à vous tous Mikkel og Katerina