FRANSKE ANTIKKE SOUVENIR GLAS

De franske antikke souvenir glas med indgraveringer på dateres helt tilbage til slutningen af 1700-tallet og frem til omkring 1910.
Glassene med indgravering som ”Amitie” ”Souvenir” Souvenir de la fête” blev lavet til særlige lejligheder – som bryllup, runde fødselsdage eller lign og var et glas som gæsterne skulle tage med hjem efter festen.
Disse mundblæste souvenir glas er alle forskellige og skaber i den grad personlighed og stil til ens borddækning.

Ikke to glas er helt ens, da de alle er mundblæste og dekorationerne er enten indgraveret med diamantslibning eller ved æstning. Souvenir glassene blev lavet også i meget store modeller – de såkaldte brudepokaler. Disse blev lavet specielt til brudeparret eller til værtsparret ved de store særlige fester. En gammel og fin tradition, der desværre forlængst er hørt op.

Brug dem til fest og til hverdag, så også den bliver en fest. sæt lys i dem eller små blomsterløg. De er så fine og særlige at de fortjener at blive set og nydt.

Antikke franske souvenirglas fra Bellevue Vintage

Viser alle 6 resultater

Bellevue Vintage

Bellevue Vintage – en lille bid af Frankrig. Her finder du det autentiske, det gamle og det ægte franske til din indretning. Med en kæmpe kærlighed til Frankrig, kulturen, sproget, landet – finder vi alle vores ting på vores indkøbsture i Frankrig. Vi vælger alle vores varer med hjertet og elsker at finde nye fantastiske autentiske franske ting, få deres historier og mærke hvordan de har levet et langt liv inden vi nu har kastet vores kærlighed over dem. Vi kommer rundt i hele Frankrig på vores turer og da Frankrig er så stort et land med forskellige traditioner, gør det at vi har et bredt udvalgt at de franske ting i vores butik. Vi har selv kastet vores kærlighed over det centrale Frankrig, der er et utroligt naturskønt område uden store motorveje og med naturhegn og bugtet smukt landskab, små floder og skove. Herfra drager vi så ud i resten af Frankrig for at finde tingene til jer. Vi har en særlig kærlighed til franske Original Plakater og de franske kaffeskåle – bolskåle og I kan derfor altid finde et helt særligt udvalg af dem i vores butik. 

Med særligt øje for det særlige og specielle, udvælger vi de fantastiske fund vi har i butikken og her i shoppen. I finder vores fysiske butik i Skagen – Sct. Laurentiivej 22, 9990 Skagen. Vi har til huse i den gamle smukke Skagen Station der er tegnet af Thomas Arboe og senere udvidet  Ulrik Plesner og her byder vi jer velkommen indenfor i vores lille fine bid af det Frankrig vi selv elsker så højt. 

Husk at følge os på Bellevue Vintage – Skagen på Facebook og på Bellevue Vintage på Instagram – Vi lægger dagligt billeder op fra vores flotte butik i Skagen og fra vores ture i Frankrig.

De bedste hilsner

Belle journée à vous tous

Mikkel og Katerina

PRODUKTER

Del med verden

Indkøbskurv
Scroll til toppen