DET SÆRLIGE TIL BORDET

Bordskåner, vinholder, skærebræt, bonbonnieres eller noget helt andet.
Hos Bellevue Vintage finder du altid et fint udvalg af smukke, gamle og særlige franske ting til, at pynte dit bord og dit hjem med og som skaber noget unikt og giver stemning og sjæl til din indretning.

Vi finder selv alle vores ting i Frankrig og nogle af de ting Katerina holder aller mest af at kigge efter er de her fine ting, der liger er med til at sætte prikken over i’et både i indretningen og på det smukt dækkede bord. Specielt de gamle håndlavede fil de fer ting kan noget særligt – den fine bordskåner, den søde æggekurv eller den flotte brødkurv.

Det særlige til bordet er de ting der giver det lille ekstra. Det gamle franske skærebræt til servering af tapas, eller de smukke gamle sylteglas sat på bordet med blomster eller lys i. Gå på opdagelse her og find lige det du ikke kan leve uden.

Særlige franske ting til bordet fra Bellevue Vintage

Viser alle 3 resultater

Bellevue Vintage

Bellevue Vintage – en lille bid af Frankrig. Her finder du det autentiske, det gamle og det ægte franske til din indretning. Med en kæmpe kærlighed til Frankrig, kulturen, sproget, landet – finder vi alle vores ting på vores indkøbsture i Frankrig. Vi vælger alle vores varer med hjertet og elsker at finde nye fantastiske autentiske franske ting, få deres historier og mærke hvordan de har levet et langt liv inden vi nu har kastet vores kærlighed over dem. Vi kommer rundt i hele Frankrig på vores turer og da Frankrig er så stort et land med forskellige traditioner, gør det at vi har et bredt udvalgt at de franske ting i vores butik. Vi har selv kastet vores kærlighed over det centrale Frankrig, der er et utroligt naturskønt område uden store motorveje og med naturhegn og bugtet smukt landskab, små floder og skove. Herfra drager vi så ud i resten af Frankrig for at finde tingene til jer. Vi har en særlig kærlighed til franske Original Plakater og de franske kaffeskåle – bolskåle og I kan derfor altid finde et helt særligt udvalg af dem i vores butik. 

Med særligt øje for det særlige og specielle, udvælger vi de fantastiske fund vi har i butikken og her i shoppen. I finder vores fysiske butik i Skagen – Sct. Laurentiivej 22, 9990 Skagen. Vi har til huse i den gamle smukke Skagen Station der er tegnet af Thomas Arboe og senere udvidet  Ulrik Plesner og her byder vi jer velkommen indenfor i vores lille fine bid af det Frankrig vi selv elsker så højt. 

Husk at følge os på Bellevue Vintage – Skagen på Facebook og på Bellevue Vintage på Instagram – Vi lægger dagligt billeder op fra vores flotte butik i Skagen og fra vores ture i Frankrig.

De bedste hilsner

Belle journée à vous tous

Mikkel og Katerina

PRODUKTER

Del med verden

Indkøbskurv
Scroll til toppen