FRANSKE ANTIKKE GLAS

Vi elsker de gamle franske antikke glas.

Hos Bellevue Vintage har vi altid et stort udvalg af de smukke franske antikke glas – de ældste antikke glas er fra begyndelsen af 1800-tallet og de nyeste glas vi har hos os, er fra 40’erne.
Krystalglas, presset glas, mundblæst glas. Mange forskellige og i alle størrelser, til vand, drinks, de små skarpe eller limonaden.

Frankrig har en lang og stolt historie, også når det kommer til produktionen af glas og med en perlerække af nogle af verdens bedste glashuse, så er der virkelig smukke glas at finde i Frankrig.

Personligt er vi helt vilde med de ældste mundblæste glas, både dem til den lille avec og dem til vand. Men de smukke gamle krystalglas med fine graveringer, kan altså også noget særligt på et bord.

franske forskellige antikke og vintage glas fra Bellevue Vintage

Viser alle 4 resultater

Bellevue Vintage

Bellevue Vintage – en lille bid af Frankrig. Her finder du det autentiske, det gamle og det ægte franske til din indretning. Med en kæmpe kærlighed til Frankrig, kulturen, sproget, landet – finder vi alle vores ting på vores indkøbsture i Frankrig. Vi vælger alle vores varer med hjertet og elsker at finde nye fantastiske autentiske franske ting, få deres historier og mærke hvordan de har levet et langt liv inden vi nu har kastet vores kærlighed over dem. Vi kommer rundt i hele Frankrig på vores turer og da Frankrig er så stort et land med forskellige traditioner, gør det at vi har et bredt udvalgt at de franske ting i vores butik. Vi har selv kastet vores kærlighed over det centrale Frankrig, der er et utroligt naturskønt område uden store motorveje og med naturhegn og bugtet smukt landskab, små floder og skove. Herfra drager vi så ud i resten af Frankrig for at finde tingene til jer. Vi har en særlig kærlighed til franske Original Plakater og de franske kaffeskåle – bolskåle og I kan derfor altid finde et helt særligt udvalg af dem i vores butik. 

Med særligt øje for det særlige og specielle, udvælger vi de fantastiske fund vi har i butikken og her i shoppen. I finder vores fysiske butik i Skagen – Sct. Laurentiivej 22, 9990 Skagen. Vi har til huse i den gamle smukke Skagen Station der er tegnet af Thomas Arboe og senere udvidet  Ulrik Plesner og her byder vi jer velkommen indenfor i vores lille fine bid af det Frankrig vi selv elsker så højt. 

Husk at følge os på Bellevue Vintage – Skagen på Facebook og på Bellevue Vintage på Instagram – Vi lægger dagligt billeder op fra vores flotte butik i Skagen og fra vores ture i Frankrig.

De bedste hilsner

Belle journée à vous tous

Mikkel og Katerina

PRODUKTER

Del med verden

Indkøbskurv
Scroll til toppen