FRANSKE ANTIKKE VINGLAS

De franske antikke vinglas i presset glas eller i den fineste krystal.

Frankrig har noget af verdens bedste vin og dermed naturligvis også en perlerække af meget meget smukke vinglas. De findes i et utal af smukke varianter og Frankrig kan bryste sig med nogle af verdens bedste krystal og glashuse. Her skal selvfølgelig nævnes BACARRAT og LALIQUE

Hos Bellevue Vintage finder du et nøje udvalg af gamle franske vinglas i både glas og krystal. Vi elsker historien og håndværket i de gamle og antikke vinglas. Og når vi dækker bordet, både hjemme og ude ved kunder, elsker vi at mikse de forskellige glas og opleve den synergi der opstår når man mikser forskellige stile og udtryk.

På Fransk siger man ART DE TABLE om de ting man laver til bordet – KUNST TIL BORDET. Det synes vi er en virkelig passende beskrivelse at bruge i forhold til de antikke franske vinglas.

Franske antikke vinglas fra Bellevue Vintage
Det ser ikke ud til at vi kan finde hvad du søger efter.

Bellevue Vintage

Bellevue Vintage – en lille bid af Frankrig. Her finder du det autentiske, det gamle og det ægte franske til din indretning. Med en kæmpe kærlighed til Frankrig, kulturen, sproget, landet – finder vi alle vores ting på vores indkøbsture i Frankrig. Vi vælger alle vores varer med hjertet og elsker at finde nye fantastiske autentiske franske ting, få deres historier og mærke hvordan de har levet et langt liv inden vi nu har kastet vores kærlighed over dem. Vi kommer rundt i hele Frankrig på vores turer og da Frankrig er så stort et land med forskellige traditioner, gør det at vi har et bredt udvalgt at de franske ting i vores butik. Vi har selv kastet vores kærlighed over det centrale Frankrig, der er et utroligt naturskønt område uden store motorveje og med naturhegn og bugtet smukt landskab, små floder og skove. Herfra drager vi så ud i resten af Frankrig for at finde tingene til jer. Vi har en særlig kærlighed til franske Original Plakater og de franske kaffeskåle – bolskåle og I kan derfor altid finde et helt særligt udvalg af dem i vores butik. 

Med særligt øje for det særlige og specielle, udvælger vi de fantastiske fund vi har i butikken og her i shoppen. I finder vores fysiske butik i Skagen – Sct. Laurentiivej 22, 9990 Skagen. Vi har til huse i den gamle smukke Skagen Station der er tegnet af Thomas Arboe og senere udvidet  Ulrik Plesner og her byder vi jer velkommen indenfor i vores lille fine bid af det Frankrig vi selv elsker så højt. 

Husk at følge os på Bellevue Vintage – Skagen på Facebook og på Bellevue Vintage på Instagram – Vi lægger dagligt billeder op fra vores flotte butik i Skagen og fra vores ture i Frankrig.

De bedste hilsner

Belle journée à vous tous

Mikkel og Katerina

PRODUKTER

Del med verden

Indkøbskurv
Scroll til toppen