FRANSKE VINTAGE OG ANTIKKE MØBLER FRA BELLEVUE VINTAGE - HOVEDKATEGORI

FRANSKE VINTAGE OG ANTIKKE MØBLER

At indrette privaten eller ens virksomhed personligt og autentisk kan du med de franske vintage og antikke møbler fra Bellevue Vintage og de gamle franske møbler kan noget helt særligt!!

Hos Bellevue Vintage finder I nøje udvalgte møbler til jeres hjem, kontor, restaurant, sommerhus, lysthus, have, mv. Vi udvælger alle vores møbler selv og alle er de autentiske og franske fra en svunden tid, hvor kvaliteten og brugbarhed gik hånd i hånd med franskmændenes eminente evne til at skabe smukke ting. Fra de helt særlige og unikke franske messing og trævitriner, til de fantastiske gamle franske industrielle møbler og gamle gedine træmøbler fra de franske køkkener, videre til de fine elegante Belle Époque møbler. Alle kan de noget særligt og alle er de nøje udvalgte af os selv i frankrig, for deres brugbarhed, deres skønhed, deres historie og sjæl. Alle vores møbler er fundet og hentet hjem fra Frankrig og alle er de autentiske og gamle.  

FUNKTIONALITETENS OG SKØNHEDEN I DE FRANSKE VINTAGE OG ANTIKKE MØBLER

Hos Bellevue Vintage finder du altid et stort udvalg af franske vintage og antikke møbler til at give dit hjem eller virksomhed kant og personlighed.

Hjemme hos os selv, har vi indrettet os med et mix af de smukke franske vintage og antikke møbler, krydret med en ny designsofa. Vi udvælger selv alle de møbler vi har i Bellevue Vintage og vi vælger dem alle med vores hjerter. Vi elsker specielt de gamle træmøbler. Træ kan altså noget helt særligt og det bliver kun smukkere med årerne. Derfor finder du altid de smukke franske vinborde, der er lavet til vinslottene til deres vinsmagninger og er smukke runde og meget sjældne ovale træborde der kan klappes op når de ikke er i brug. Et fantastisk bord til brug i de mindre lejligheder eller som ekstra bordet til når man er mange hjemme. De er fantastiske på restauranter, da det at sidde rundt et rundt bord, gør at man lettere kan samtale med alle rundt bordet. Du finder også smukke antikke franske skabe og reoler i træ. De har enten været brugt i de franske hjem og køkkener eller de er fra fabrikker, hvor de har været brugt til opbevaring og sortering. 

Så er der de helt særlige og unikke franske messing og kromvitriner der kan dateres helt tilbage til omkring 1870. De er særligt fine og vidner om et enestående fransk håndværk. Hos Bellevue Vintage finder du et helt særligt udvalgt udvalg af de autentisk fransk vitriner i smuk gammel patineret messing og krom. De er primært blevet lavet til de fine butikker til udstilling af deres varer samt til de velhavende hjem til at vise deres særlige samlinger frem. En af de helt store og nok mest kendte mærker af messingvitriner er SIEGEL, de laver også tallerkenstativer, stumtjenere, smukke presentoirs. Alt sammen ting designet til butikkerne i datidens Frankrig. I dag er der langt imellem at vi finder de smukke messing og krom vitriner. 

At sidde godt er at leve godt. Dette ordsprog efterlever franskmændene i høj grad i designet af deres franske bistro og caféstole og det er derfor også disse stole at vi har et udvalg af i butikken. Det er så enormt vigtigt at man sidder godt når man går til bords. Man skulle jo gerne kunne sidde længe og nyde det gode selskab. Vi udvælger med stor omhug de stole vi har i butikken, ud fra primært siddekomforten og deres smukke design. 

Uanset hvad du søger af franske vintage og antikke møbler til indretningen af det hjem, så finder du det her hos Bellevue Vintage

Husk at følge os på Bellevue Vintage – Skagen på Facebook og på Bellevue Vintage på Instagram – Vi lægger dagligt billeder op fra vores flotte butik i Skagen og fra vores ture i Frankrig.

Del med verden

Indkøbskurv
Scroll til toppen