FRANSKE ANTIKKE OG VINTAGE MØBLER

Franske vintage og antikke møbler –  som reolen der er ideel til opbevaring af alt fra bøger til keramikken, købmandsdisken, køkkenskabet, industrireolen…

Stumtjeneren, entre møblet der både kan holde frakken, hatten, tørklædet og paraplyen eller udstillingsmontren fra en gammel eksklusiv butik, der nu kan stå smukt med de ting man gerne vil være særligt frem eller de franske væghylder med både hylder og knager og meget, meget mere.

Hos Bellevue Vintage finder du en række særligt udvalgte og helt specielle franske antikke møbler, som vi har valgt med hjertet fordi de emmer af historie og sjæl.
Vi elsker de skæve, særlige og finurlige antikke møbler. De smukke gamle træmøbler fra industrien, eller de gamle køkken skabe. Du finder dem alle her. Med særligt øje for møblernes funktionalitet udvælger vi alle møblerne selv i Frankrig. Og vi elsker at bruge de antikke møbler på nye måder i vores indretning, så f.eks det gammel rå værkstedsskab, nu kommer ind i stuen og fyldes med bøger og pynteting.

de helt særlige franske møbler fra Bellevue Vintage

Viser alle 5 resultater

Bellevue Vintage

Bellevue Vintage – en lille bid af Frankrig. Her finder du det autentiske, det gamle og det ægte franske til din indretning. Med en kæmpe kærlighed til Frankrig, kulturen, sproget, landet – finder vi alle vores ting på vores indkøbsture i Frankrig. Vi vælger alle vores varer med hjertet og elsker at finde nye fantastiske autentiske franske ting, få deres historier og mærke hvordan de har levet et langt liv inden vi nu har kastet vores kærlighed over dem. Vi kommer rundt i hele Frankrig på vores turer og da Frankrig er så stort et land med forskellige traditioner, gør det at vi har et bredt udvalgt at de franske ting i vores butik. Vi har selv kastet vores kærlighed over det centrale Frankrig, der er et utroligt naturskønt område uden store motorveje og med naturhegn og bugtet smukt landskab, små floder og skove. Herfra drager vi så ud i resten af Frankrig for at finde tingene til jer. Vi har en særlig kærlighed til franske Original Plakater og de franske kaffeskåle – bolskåle og I kan derfor altid finde et helt særligt udvalg af dem i vores butik. 

Med særligt øje for det særlige og specielle, udvælger vi de fantastiske fund vi har i butikken og her i shoppen. I finder vores fysiske butik i Skagen – Sct. Laurentiivej 22, 9990 Skagen. Vi har til huse i den gamle smukke Skagen Station der er tegnet af Thomas Arboe og senere udvidet  Ulrik Plesner og her byder vi jer velkommen indenfor i vores lille fine bid af det Frankrig vi selv elsker så højt. 

Husk at følge os på Bellevue Vintage – Skagen på Facebook og på Bellevue Vintage på Instagram – Vi lægger dagligt billeder op fra vores flotte butik i Skagen og fra vores ture i Frankrig.

De bedste hilsner

Belle journée à vous tous

Mikkel og Katerina

PRODUKTER

Del med verden

Indkøbskurv
Scroll til toppen