Langborde & vinborde

Livet leves rundt bordet.
Hos Bellevue Vintage har vi altid et udvalg af de fantastiske franske borde – langbordet,  vinborde, cafébordet, konsolbordet, rundbordet, køkkenbordet…
Alle med sjæl og patina efter et langt liv, men et utal af gode livsminder fra livet i Frankrig. Alle med hver deres historie og hver deres særpræg, der vil give dit hjem kant og sjæl.
De franske vinborde –
Også kaldet Burgundisk bord eller vinavler eller et vingeron. Bordet stammer fra det 19. århundrede og blev brugt til smagninger i vin og champagnekældrene.

De unikke og særlige franske vinborde er kendetegnet ved deres vippe funktion, hvor bordpladen kan vippes op når bordet ikke er i brug. Bordet er rundt eller mere sjældent ovalt og kommer i flere forskellige størrelser og forskellige ben. Alle er de unikke og med patina og smuk ælde efter mange års brug. Alle de vinborde du finder hos Bellevue Vintage, har vi fundet og udvalgt i Frankrig og alle er de smukke og særlige.

Bellevue Vintage

Bellevue Vintage – en lille bid af Frankrig. Her finder du det autentiske, det gamle og det ægte franske til din indretning. Med en kæmpe kærlighed til Frankrig, kulturen, sproget, landet – finder vi alle vores ting på vores indkøbsture i Frankrig. Vi vælger alle vores varer med hjertet og elsker at finde nye fantastiske autentiske franske ting, få deres historier og mærke hvordan de har levet et langt liv inden vi nu har kastet vores kærlighed over dem. Vi kommer rundt i hele Frankrig på vores turer og da Frankrig er så stort et land med forskellige traditioner, gør det at vi har et bredt udvalgt at de franske ting i vores butik. Vi har selv kastet vores kærlighed over det centrale Frankrig, der er et utroligt naturskønt område uden store motorveje og med naturhegn og bugtet smukt landskab, små floder og skove. Herfra drager vi så ud i resten af Frankrig for at finde tingene til jer. Vi har en særlig kærlighed til franske Original Plakater og de franske kaffeskåle – bolskåle og I kan derfor altid finde et helt særligt udvalg af dem i vores butik. Med særligt øje for det særlige og specielle, udvælger vi de fantastiske fund vi har i butikken og her i shoppen. I finder vores fysiske butik i Skagen – Sct. Laurentiivej 22, 9990 Skagen. Vi har til huse i den gamle smukke Skagen Station der er tegnet af Thomas Arboe og senere udvidet Ulrik Plesner og her byder vi jer velkommen indenfor i vores lille fine bid af det Frankrig vi selv elsker så højt. Husk at følge os på Bellevue Vintage – Skagen på Facebook og på Bellevue Vintage på Instagram – Vi lægger dagligt billeder op fra vores flotte butik i Skagen og fra vores ture i Frankrig. De bedste hilsner Belle journée à vous tous Mikkel og Katerina