Messingvitriner & trævitriner

De Franske Messingvitriner og trævitriner
er for os, nogle af de smukkeste møbler i et hjem eller forretning.

De smukke messingvitriner eller trævitriner, kan bruges til alt fra glassamlingen til bøgerne der er for flotte til at gemme væk, til servisen eller til keramiksamlingen. Mulighederne er uendelige.
Uanset om de er i messing, i træ, i jern eller i krom, så skaber de noget unikt.

Hos Bellevue Vintage har vi messingvitriner der dateres helt tilbage fra starten af det 20. århundrede fra den fine urmager, fra apoteket, smukke trævitriner fra slottet og herregården og fra husmandsstedet, hvor de ældste er helt tilbage fra 1800-tallet og findes i mange forskellige træsorter med og uden bemaling. Alle vores franske messingvitriner og trævitriner er gamle og autentiske og alle er de unikke i både form og størrelse.

Bellevue Vintage

Bellevue Vintage – en lille bid af Frankrig. Her finder du det autentiske, det gamle og det ægte franske til din indretning. Med en kæmpe kærlighed til Frankrig, kulturen, sproget, landet – finder vi alle vores ting på vores indkøbsture i Frankrig. Vi vælger alle vores varer med hjertet og elsker at finde nye fantastiske autentiske franske ting, få deres historier og mærke hvordan de har levet et langt liv inden vi nu har kastet vores kærlighed over dem. Vi kommer rundt i hele Frankrig på vores turer og da Frankrig er så stort et land med forskellige traditioner, gør det at vi har et bredt udvalgt at de franske ting i vores butik. Vi har selv kastet vores kærlighed over det centrale Frankrig, der er et utroligt naturskønt område uden store motorveje og med naturhegn og bugtet smukt landskab, små floder og skove. Herfra drager vi så ud i resten af Frankrig for at finde tingene til jer. Vi har en særlig kærlighed til franske Original Plakater og de franske kaffeskåle – bolskåle og I kan derfor altid finde et helt særligt udvalg af dem i vores butik. Med særligt øje for det særlige og specielle, udvælger vi de fantastiske fund vi har i butikken og her i shoppen. I finder vores fysiske butik i Skagen – Sct. Laurentiivej 22, 9990 Skagen. Vi har til huse i den gamle smukke Skagen Station der er tegnet af Thomas Arboe og senere udvidet Ulrik Plesner og her byder vi jer velkommen indenfor i vores lille fine bid af det Frankrig vi selv elsker så højt. Husk at følge os på Bellevue Vintage – Skagen på Facebook og på Bellevue Vintage på Instagram – Vi lægger dagligt billeder op fra vores flotte butik i Skagen og fra vores ture i Frankrig. De bedste hilsner Belle journée à vous tous Mikkel og Katerina