Søg
Close this search box.

Keramik kande med svungne former

Keramik kande med svungne former

Skøn fransk keramik kande fra St. Clement i mørk jægergrøn glasering og smukke svungne former og en perfekt tud til at holde på isterningerne. En smuk og dekorativ kande, som vil klæde bordet hele året med både kolde og varme drikke eller måske en buket blomster.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg
Størrelse 19 × 13 × 16 cm

450,00 DKK

1 på lager

Varenummer BV1136BO Kategorier , , ,

Keramik kande med svungne former

Læs mere om Bellevue Vintage

Er du blevet nysgerrig? Tag med På indkøbstur i Frankrig med Bellevue Vintage – og se hvordan vi udvælger de produkter, som vi mener har så høj kvalitet, at vi bare vil have vores kunder skal eje dem.

Hvis du vil læse flere af vores historier, så du kan følge lidt med og hvem ved, måske får du smag for meget mere fransk vintage og antikt til dit hjem. Du kan naturligvis også følge os på vores Instagram og læse med på vores Facebook, hvor vi dagligt lægger billeder og stories op fra både vores butik i Skagen og fra vores elskede Frankrig. Du kan også se når vores kunder sender os deres flotte billeder fra deres smukke hjem, af deres køb.

Får du tid og mulighed, så besøg os meget gerne i vores butik i Skagen, hvor vi har vores fysiske butik i den gamle stationsbygning – Sct. Laurentiivej 22, 9990 Skagen. Når vi ikke er i Frankrig og finde nye skatte til butikken, så er det her I finder os. Du kan også altid kontakte os pr mail, hvis du har spørgsmål, søger noget specifikt til din bolig eller virksomhed eller hvis du gerne vil have inspiration eller hjælp til at få indrettet. Vores mail er: info@bellevuevintage.com

Vi glæder os til at dele vores kærlighed og passion til det franske og Frankrig

Belle journeé a vous tous

Mikkel og Katerina