Søg
Close this search box.

St Clement kande med storkerede

St Clement kande med storkerede.

Denne smukke St Clement kande er en af de sjældne fundne og et samler objekt. Kanden er fra starten af 1900 tallet hvor St.Clement specialiserede sig i at lave det såkaldte Barbotine. Denne skønne kande er både dekorativ og sjov. Kanden findes også med brun baggrund.

Kanden har små afslag og alderstegn uden betydning for brugen af den smukke kande

Yderligere information

Vægt 1,5 kg
Størrelse 17 × 13 × 18 cm

850,00 DKK

1 på lager

Varenummer BV1113BO Kategorier , ,

St Clement kande med storkerede

St. Clement

Fabrikken blev grundlagt i 1758 af Jacques Chambrette som dengang allerede ejede et fajanceri i Lunéville og fabrikken ligger også bare 12 km fra byen Lunéville. Fabrikken bliver solgt til Keller og Guérin (ejerne af fajanceriet Lunéville) i 1892 og bliver en del af Lunéville. I 1922 bliver Edouard Fenal – ejer af fajanceriet Bardonviller, ejer af både St. Clement og Lunéville. I starten af 1900 tallet specialiseres St Clement til at producere dekorative objekter, som siden er blevet samler objekter. Som f.eks de meget eftertragtede kander med motiver af forskellige dyr og kander udformet som dyr. Denne produktion stopper i starten af 1930’erne.

St. Clement er idag en del af Groupe Sarregumines og har omkring 130 ansatte.

Læs mere om Bellevue Vintage

Er du blevet nysgerrig? Tag med På indkøbstur i Frankrig med Bellevue Vintage – og se hvordan vi udvælger de produkter, som vi mener har så høj kvalitet, at vi bare vil have vores kunder skal eje dem.

Hvis du vil læse flere af vores historier, så du kan følge lidt med og hvem ved, måske får du smag for meget mere fransk vintage og antikt til dit hjem. Du kan naturligvis også følge os på vores Instram og læse med på vores Facebook, hvor vi dagligt lægger billeder og stories op fra både vores butik i Skagen og fra vores elskede Frankrig. Du kan også se når vores kunder sender os deres flotte billeder fra deres smukke hjem, af deres køb.

Får du tid og mulighed, så besøg os meget gerne i vores butik i Skagen, hvor vi har vores fysiske butik i den gamle stationsbygning – Sct. Laurentiivej 22, 9990 Skagen. Når vi ikke er i Frankrig og finde nye skatte til butikken, så er det her I finder os. Du kan også altid kontakte os pr mail, hvis du har spørgsmål, søger noget specifikt til din bolig eller virksomhed eller hvis du gerne vil have inspiration eller hjælp til at få indrettet. Vores mail er: info@bellevuevintage.com

Vi glæder os til at dele vores kærlighed og passion til det franske og Frankrig

Belle journeé a vous tous

Mikkel og Katerina