HANDELSBETINGELSER

Line break F7F6F5 bg

Vores oplysninger

Bellevue Vintage I/S
CVR.: 39579057

Sct. Laurentii vej 22, 9990 Skagen

Tlf. +45 27 53 80 12
E-mail: info@bellevuevintage.com

Handel hos BELLEVUE VINTAGE

Varer som købes i vores webshop er ved check ud og betaling inkluderet moms og fragtomkostninger, som beregnes efter modtagers bopæl og varens art og vægt.

Der kan betales med en række betalingskort ved check-ud, håndteringen sker via vores Gateway hos bambora.dk. Vores betalingsindløser er bambora.dk. Der kan aftales anden betaling via f.eks. bankoverførsel.

Alle priser er oplyst i DKK. 

Pengene bliver trukket når varer er afstendt. 

Alt handel og personlige oplysninger på webstedet beskyttes af kryptering via SSL sikkerhedscertifikat.

Leveringsbetingelser 

Forventet leveringstid er mellem 1-7 dage ved køb af varer der kan sendes som pakker. Leveringstid på større varer, som møbler mv, er leveringstiden mellem 1-4 uger efter personlig aftale mellem kunde og Bellevue Vintage I/S. 

Fragt: Pris for pakker er fra 50,- kr. Pris for levering af større varer er fra 500kr. 

Fortrydelsesret

Hvis du køber via hjemmesiden, har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret, og du har ret til at få dit fulde beløb tilbage. Varer der er købt i showroomet, er der dog ingen bytteservice på.

Ønsker du at returnere en vare, som du har købt via hjemmesiden, skal du selv betale fragtomkostningerne.

Det er vigtigt at varen returneres i samme stand som da du modtog den. Dvs. at varen skal pakkes forsvarligt ind i emballage. Hvis vi modtager en vare der er i stykker og den ikke er mulig at sælge igen, kan købet ikke fortrydes. Derudover skal du oplyse os at pakken er på vej.

Reklamationsret

Ifølge loven har du som forbruger 2 års reklamationsret, dette omfatter også brugte vare.

Hvis du ønsker at reklamere på en vare du har købt hos os, bør du være opmærksom på at varen kan være 100 år gammel og standen vil naturligvis afspejle dette.

Der vil som oftest kunne forekomme ormehuller, slitage, samt div. skævheder. Man bør derfor have møblets alder taget i betragtning inden der reklameres. Gamle møbler kan ikke have nye møblers stand.

Når du reklamerer på en vare, er det vigtigt at varen ikke er i stykker på grund af forkert ibrugtagning eller almindelig håndtering.

Omkring brugt varer og moms på disse

Alle brugte varer er solgt efter reglerne for brugte varer, jfr. momslovens § 17. Køber kan derfor ikke fratrække moms. Dette gælder også brugte varer importeret f.eks. fra Frankrig. Nye varer sælges med gældende momssats, pt 25 %. Det fremgår af faktura eller kassebon hvorvidt varen er tillagt moms. Der skal altid betales moms af fragten.

Kontakt os på info@bellevuevintage.com, hvis du ønsker at reklamere