Søg
Close this search box.

Møbler

De gamle franske møbler kan noget helt særligt!!
Hos Bellevue Vintage finder I nøje udvalgte møbler til jeres hjem, kontor, restaurant, sommerhus, lysthus, have, mv
Vi udvælger alle vores møbler selv og alle er de autentiske og franske fra en svunden tid, hvor kvaliteten og brugbarhed gik hånd i hånd med franskmændenes eminente evne til at skabe smukke ting.

Bellevue Vintage

At indrette privaten eller ens virksomhed personligt og autentisk kan du med de franske vintage og antikke møbler fra Bellevue Vintage og de gamle franske møbler kan noget helt særligt!!

Hos Bellevue Vintage finder I nøje udvalgte møbler til jeres hjem, kontor, restaurant, sommerhus, lysthus, have, mv. Vi udvælger alle vores møbler selv og alle er de autentiske og franske fra en svunden tid, hvor kvaliteten og brugbarhed gik hånd i hånd med franskmændenes eminente evne til at skabe smukke ting. Fra de helt særlige og unikke franske messing og trævitriner, til de fantastiske gamle franske industrielle møbler og gamle gedine træmøbler fra de franske køkkener, videre til de fine elegante Belle Époque møbler. Alle kan de noget særligt og alle er de nøje udvalgte af os selv i frankrig, for deres brugbarhed, deres skønhed, deres historie og sjæl. Alle vores møbler er fundet og hentet hjem fra Frankrig og alle er de autentiske og gamle.