OS BAG BELLEVUE VINTAGE

Line break F2B49D bg

VELKOMMEN TIL BELLEVUE VINTAGE og
OS BAG BELLEVUE VINTAGE

Og velkommen bag Bellevue Vintage og til vores univers af fine, finurlige, smukke, unikke og frem for alt autentiske og gamle franske fund.

Bag bellevue Vintage og med en livslang passion for Frankrig og drømme om ”la belle vie”, lever vi nu livet fuldt ud som Brocanteurs. Vi deler vores tid mellem vores butik i Skagen og vores liv i Frankrig, hvor vi også finder alle vores skatte.

Bag Bellevue Vintage finder du to der selv elsker historien, alderen og kvaliteten der er i de gamle ting – det tidløse design, det smukke håndværk, de mærker tiden, giver de ting vi finder (præcis som livet også giver os mennesker mærker)

Vi finder selv alle vores ting vi har i butikken og i vores webshop. Vi finder primært vores ting på de store professionelle markeder, hos brocante og antik-butikker og hos vores dygtige folk som vi samarbejder med rundt om i hele Frankrig. I kan læse mere om vores indkøbsture i Frankrig og om de ting vi finder i VORES HISTORIER 

Vores stil er altid med basen i ”un coup de coeur” – Valgt med hjertet.

Vi har derfor ikke ”kun” en stilart hos os, men spænder fra den skønne rå industrielle vintage, til smuk fransk landstil og romantiske slidt-hvide stil, til den farverige vintage til det klassiske tidløse design. Og selvfølgelig krydret med den særlige, finurlige og fantastiske unik fransk kuriosa.

om-os-bag-bellevue-vintage
om os bag bellevue vintage -vores skagen
VORES BELLEVUE I SKAGEN. Vi deler vores tid imellem Danmark og Frankrig og det meste af vores tid vi er i Danmark, er vi i det smukke Skagen, hvor vi er så heldige at have vores fantastiske butik i hjertet af Skagen i den gamle stations bygning. Stedet er som med alt vi gør valgt med hjertet og vi nyder at bruger alle de mange timer vi gør i vores butik og i og omkring Skagen. Som her op billedet, hvor vi går tur i de smukke klitter og nyder det fantastiske lys der er så særligt for Skagen. Dette er vores perfekte udsigt - VORES BELLEVUE SKAGEN
om os bag bellevue - vores franske bellevue
VORES FRANSKE BELLEVUE. Vi elsker at være og rejse rundt i Frankrig og opleve de smukke franske byer - små som store og de meget forskellige landskaber. Hver del af Frankrig har sin helt egen unikke charme og særlige kendetegn, både i bygningsstil og med de ting de har lavet igennem tiden. For os er et lille område MIDT i Frankrig "vores Frankrig”. Her tabte vi sammen vores hjerter for år tilbage da vi første gang var hos en ven der er flyttet dertil. vi håber nu at vi inden længe også kan kalde det vores hjem og starte på vores største eventyr. - VORES FRANSKE BELLEVUE.
om os bag bellevue vintage - hotel bellevue
HVORFOR BELLEVUE VINTAGE. Vi bliver ofte spurgt hvor vi har vores navn BELLEVUE fra og dertil knytter der sig en fin lille historie - Navnet Bellevue er fransk og betyder "Smuk udsigt" og bag Bellevue Vintage er det fineste gamle forladte hotel i en lille landsby i den nordlige del af Frankrig. Det var et sandt "Coup de Coeur" for os og vi forsøgte i lang tid at finde frem til ejerne for at finde ud af om vi kunne købe det. Det viste sig desværre at have stået tomt i for lang tid og de skader det havde var for omfattende. Men navnet tog vi med os - BELLEVUE.

Hvad gør Bellevue Vintage til noget særligt

Bag Bellevue Vintage har vi specialiseret os i flere ting i vores butik, men særligt vil vi gerne fremhæve den franske fajance – de franske kaffeskåle, de franske fajance tallerkner og de franske fajance fade og skåle. Og så er det de franske original plakater, hvor vi har et helt særligt og nøje udvalgt udvalg, som ikke kan findes andre steder lignende. Så når du søger noget helt særligt til dine vægge hjemme eller i din virksomhed, så snyd dig ikke for et besøg og et kig på vores fantastiske udvalg af originale særlige og gamle plakater.

Vi insistere på at de varer vi har er autentiske og ægte gamle og fine. Alle vores varer i vores butik er særligt udvalgt af os selv og vi vælger alle vores ting med vores hjerter. 

Vi hjælper både private og erhverv med indretning. Vi laver alle vores indretninger med udgangspunkt i det autentiske og ægte som også er grundstenene bag Bellevue Vintage. 

Husk at følge os på Bellevue Vintage – Skagen på Facebook og på Bellevue Vintage på Instagram – Vi lægger dagligt billeder op fra vores flotte butik i Skagen og fra vores ture i Frankrig.