Søg
Close this search box.

Fade & skåle

De franske fajance fade og skåle kommer i mange forskellige størrelser og med et utal af forskellige farver og mønstre. Fælles for dem alle er at de giver din borddækning personlighed og karakter.

De franske fajance fade og skåle, kommer i mange forskellige farver og mønstre og fra mange forskellige franske fajance huse.
For at nævne nogle af husene, kan nævnes St.Amand, Criel et Montereau, Moulin des Loups, Digoin, Gien, Luneville, Sarregumines Badonviller. Mange med en historie der går flere hundrede år tilbage allerede. De franske fajance fade og skåle har været elsket og brugt i Frankrig igennem generationer.

Hos Bellevue Vintage elsker vi at dække op med det gamle franske fajance fade og skåle og vi har altid et flot udvalg til jer. Så uanset om du mangler den helt rigtige kartoffelskål, eller det store lange fiskefad, eller de smukke firkantede fade til servering af kødet, eller måske den helt rigtige kageopsats, så kan vi hjælpe dig.

Bellevue Vintage

Bellevue Vintage – en lille bid af Frankrig. Her finder du det autentiske, det gamle og det ægte franske til din indretning. Med en kæmpe kærlighed til Frankrig, kulturen, sproget, landet – finder vi alle vores ting på vores indkøbsture i Frankrig. Vi vælger alle vores varer med hjertet og elsker at finde nye fantastiske autentiske franske ting, få deres historier og mærke hvordan de har levet et langt liv inden vi nu har kastet vores kærlighed over dem. Vi kommer rundt i hele Frankrig på vores turer og da Frankrig er så stort et land med forskellige traditioner, gør det at vi har et bredt udvalgt at de franske ting i vores butik. Vi har selv kastet vores kærlighed over det centrale Frankrig, der er et utroligt naturskønt område uden store motorveje og med naturhegn og bugtet smukt landskab, små floder og skove. Herfra drager vi så ud i resten af Frankrig for at finde tingene til jer. Vi har en særlig kærlighed til franske Original Plakater og de franske kaffeskåle – bolskåle og I kan derfor altid finde et helt særligt udvalg af dem i vores butik. Med særligt øje for det særlige og specielle, udvælger vi de fantastiske fund vi har i butikken og her i shoppen. I finder vores fysiske butik i Skagen – Sct. Laurentiivej 22, 9990 Skagen. Vi har til huse i den gamle smukke Skagen Station der er tegnet af Thomas Arboe og senere udvidet Ulrik Plesner og her byder vi jer velkommen indenfor i vores lille fine bid af det Frankrig vi selv elsker så højt. Husk at følge os på Bellevue Vintage – Skagen på Facebook og på Bellevue Vintage på Instagram – Vi lægger dagligt billeder op fra vores flotte butik i Skagen og fra vores ture i Frankrig. De bedste hilsner Belle journée à vous tous Mikkel og Katerina