Franske sæber

Vores franske sæber er fra en lille familieejet sæbefabrik i Sydfrankrig, hvor mottoet er ”kvalitet før alt andet”. Og det mærker man med det samme man får en af deres sæber i hånden.

Sæberne dufter skønt og de holder duften. De fedter eller smuldre ikke når man bruger dem og de er utroligt drøje i brug og tørre fint op efter brug.
Alle sæberne er med naturlige ingredienser.

Vi har valgt en række af deres forskellige styk sæber, som vi har fået mulighed for at forhandle i vores butik, samt her på siden. OG som I kan se når I kigger – så har de virkelig mange skønne dufte. De franske sæber man ikke har i brug, kan man med fordel lægge ind i ens klædeskab. Først og fremmest får man en dejlig duft i ens klædeskab, men de gør også at man ikke får møl i ens tøj.

Sæberne er lavet ud fra gode franske håndværksprincipper og de udvælger nøje alle deres leverandører i Frankrig og garanterer deres sæbers naturlihed og oprindelsen af ingredienserne.

Bellevue Vintage

Bellevue Vintage – en lille bid af Frankrig. Her finder du det autentiske, det gamle og det ægte franske til din indretning. Med en kæmpe kærlighed til Frankrig, kulturen, sproget, landet – finder vi alle vores ting på vores indkøbsture i Frankrig. Vi vælger alle vores varer med hjertet og elsker at finde nye fantastiske autentiske franske ting, få deres historier og mærke hvordan de har levet et langt liv inden vi nu har kastet vores kærlighed over dem. Vi kommer rundt i hele Frankrig på vores turer og da Frankrig er så stort et land med forskellige traditioner, gør det at vi har et bredt udvalgt at de franske ting i vores butik. Vi har selv kastet vores kærlighed over det centrale Frankrig, der er et utroligt naturskønt område uden store motorveje og med naturhegn og bugtet smukt landskab, små floder og skove. Herfra drager vi så ud i resten af Frankrig for at finde tingene til jer. Vi har en særlig kærlighed til franske Original Plakater og de franske kaffeskåle – bolskåle og I kan derfor altid finde et helt særligt udvalg af dem i vores butik. Med særligt øje for det særlige og specielle, udvælger vi de fantastiske fund vi har i butikken og her i shoppen. I finder vores fysiske butik i Skagen – Sct. Laurentiivej 22, 9990 Skagen. Vi har til huse i den gamle smukke Skagen Station der er tegnet af Thomas Arboe og senere udvidet Ulrik Plesner og her byder vi jer velkommen indenfor i vores lille fine bid af det Frankrig vi selv elsker så højt. Husk at følge os på Bellevue Vintage – Skagen på Facebook og på Bellevue Vintage på Instagram – Vi lægger dagligt billeder op fra vores flotte butik i Skagen og fra vores ture i Frankrig. De bedste hilsner Belle journée à vous tous Mikkel og Katerina