Dekoration til væggen

At dekorerer sine vægge kan gøres på mange måde og er alle med til at skabe et personligt hjem.
Det at mikse stilarter og materiale, skaber igen et særlig udtryk og er med til at give ens hjem det særlige.
Hos Bellevue Vintage har vi et bredt udvalg af fantastiske og sjældne originale plakater, antikke franske spejle og malerier, særlige håndlavede franske skilte i både træ og emalje.

Unik fransk dekoration til væggen fra Bellevue Vintage

Hos Bellevue Vintage finder du altid et stort udvalg af unik fransk dekoration til væggen.

Hvad skal der hænge på dine vægge? Hvad bør man have hængende? Hvad kan man have hængende? Mulighederne er vel næsten uendelige når det kommer hvad man KAN hænge op på ens vægge og vi synes at alt er tilladt. Og at i det øjeblik man tør tænke lidt ud af boksen og hænge op på en ny måde eller i formater man ikke har været vand til, så skaber man noget spændende.

Vi gør meget ud af at vores ting hos Bellevue Vintage skal være autentisk gamle og originale. Dette gælder selvfølgelig også når det kommer til fransk dekoration til væggen. Og her er nogle af de ældste fund, antikke spejle helt tilbage fra 1700 tallet. Spejlets historie går dog langt længere tilbage og har gennem årerne altid været kilde til stor facination. VI holder meget af at bruge dem i vores indretning, da de skaber en fantastisk rumfølelse og er som små – eller store – levende kunstværker som forandret alt efter hvilken vinkel man kigger i dem fra.

Vi har en særlig passion og lidenskab for de autentiske originale plakater. Primært de franske, men vi falder også over fantasiske original plakater fra andre lande, som kommer med os hjem. Plakater er en helt særlig kunstform – papiret, trykformen, farvene, udtrykket. Vi er særligt glade for de fantastiske franske plakater fra perioden 1910-1940 – dog er der da også sneget sig nogle yngre original plakater ind på vores vægge. Vi elsker at mikse farve og stilarter og i vores ene stue er den gennemgående farve blevet en gul farve, der er blevet den gennemgående farve i de original plakater og billeder vi har i den stue. Dette er kommet lidt tilfældigt, men fordi vi har besluttet at alt vi har i vores hjem er noget vi begge er faldet for og som vi synes er helt særligt, ja så har det med at lave en rød – eller i denne stue – en gul tråd igennem de ting vi får valgt. I den anden stue er det de blålige farver, som går igen i næsten alt i det rum – det gamle maleri som Mikkels morfar har malet af hans oldemor og mormor på stranden, det gamle franske spil der er malet på en en smuk gammel træplade og som i sin tid har hængt på en fransk beværtning, den gamle originale citroën plakat og de antikke store kaminspejle, samt det moderne maleri af den danske billedkunstner Casper Eliasen.

Hvis I har lyst, kan I læse mere om vores hjem og om vores kærlighed for det autentiske og originale i vores historier

Uanset hvad du søger til dine vægge, så finder du det unikke og særlige her hos Bellevue Vintage

Husk at følge os på Bellevue Vintage – Skagen på Facebook og på Bellevue Vintage på Instagram – Vi ligger dagligt billeder op fra vores flotte butik i Skagen og fra vores ture i Frankrig.