Søg
Close this search box.

Franske håndklæder

Super lækre fransk producerede håndklæder i 100% Hammam bomuld.
Hammam bomuld er en bomuld der har en fantastisk suge og tørre evne, hvilket gør håndklæderne til et absolut MUST HAVE.

De måler 100x200cm og fås i et utal af smukke farver og mønstre. Vi har valgt en række forskellige smukke farver til jer – det fulde udvalg finder I i vores butik i Skagen.

Håndklæder er super til brug både hjemme i badeværelset, hvor de giver farve og hygge. Til stranden på alle tider af året, til liggestolen og til lige at slynge om sig når der skal hentes is i kiosken ved stranden. Eller brug dem til sport – deres hurtige tørreevne og lette vægt, gør dem perfekte til sportstasken, hvor de ikke hverken fylder eller vejer meget.

Hos os, bruger vi dem til alt… Dug på køkkenbordet og havebordet, selvfølgelig til badeværelset, til sengetæppe på gæstesengen og som mere alternativ brug, bruger vi dem til tørklæde, da længden er perfekt og de smukke farver kan pifte en hver mørk vinterjakke op.

Bellevue Vintage

Bellevue Vintage – en lille bid af Frankrig. Her finder du det autentiske, det gamle og det ægte franske til din indretning. Med en kæmpe kærlighed til Frankrig, kulturen, sproget, landet – finder vi alle vores ting på vores indkøbsture i Frankrig. Vi vælger alle vores varer med hjertet og elsker at finde nye fantastiske autentiske franske ting, få deres historier og mærke hvordan de har levet et langt liv inden vi nu har kastet vores kærlighed over dem. Vi kommer rundt i hele Frankrig på vores turer og da Frankrig er så stort et land med forskellige traditioner, gør det at vi har et bredt udvalgt at de franske ting i vores butik. Vi har selv kastet vores kærlighed over det centrale Frankrig, der er et utroligt naturskønt område uden store motorveje og med naturhegn og bugtet smukt landskab, små floder og skove. Herfra drager vi så ud i resten af Frankrig for at finde tingene til jer. Vi har en særlig kærlighed til franske Original Plakater og de franske kaffeskåle – bolskåle og I kan derfor altid finde et helt særligt udvalg af dem i vores butik. Med særligt øje for det særlige og specielle, udvælger vi de fantastiske fund vi har i butikken og her i shoppen. I finder vores fysiske butik i Skagen – Sct. Laurentiivej 22, 9990 Skagen. Vi har til huse i den gamle smukke Skagen Station der er tegnet af Thomas Arboe og senere udvidet Ulrik Plesner og her byder vi jer velkommen indenfor i vores lille fine bid af det Frankrig vi selv elsker så højt. Husk at følge os på Bellevue Vintage – Skagen på Facebook og på Bellevue Vintage på Instagram – Vi lægger dagligt billeder op fra vores flotte butik i Skagen og fra vores ture i Frankrig. De bedste hilsner Belle journée à vous tous Mikkel og Katerina