Søg
Close this search box.

Borddækning

Kunsten at dække et smukt bord med Franske ting til bordet.
Hvad er det smukke dækkede bord? Hos os I Bellevue Vintage, er der kun kreativiteten der sætter grænser for hvad et smukt dækket bord er.
Mix den gamle franske fajance i farver eller stilarter, sæt forskellige glas sammen, sæt blomster i smukke karafler eller lys i de gamle smukke glasvaser.
Hos Bellevue Vintage finder du altid et stort udvalg af fransk fajance, glas og andet smukt til bordet.

Kærligheden til det franske bord

Hos Bellevue Vintage finder du altid et stort udvalg af fransk fajance til det franske bord – tallerkner, fade, skåle, kageopsatser, de skønne franske kaffekopper og Mazagran kopper og ikke mindst de franske kaffeskåle – bol skåle – De franske kaffeskåle – bol skåle, er Katerina’s helt store samler ting og hun har samlet på dem i mange år efterhånden.. Privat har hun en samling på godt 200 skåle og det bedste er når vi er i Frankrig på indkøbstur og finder de smukke gamle franske kaffeskåle i modeller og farver som vi aldrig har set før. I kan læse mere om skålene og deres historie under vores historier Den franske fajance har en lang historie bag sig og der er i Frankrig mange forskellige fajancehuse – Niderviller, Digoin, Sarregumines, St.Amand, Luneville og Gien, for blot at nævne nogle af dem.

Du finder vaser, kander, toastholderen til det ristede brød til når der skal serveres frois gras, den fine vinkurv i smuk håndlavet fil de fer tråd, de gamle franske skærebrætter der er så smukke i det gamle træ, der er blevet skåret og hakket i i mange år og hvor der er blevet serveret lækre franske oste og pølser på. Vi er selv helet vilde med de gamle træting – også grydeskeer, kageruller og alle mulige andre køkkenting i træ. De er super flotte til at både bruge og dekorere med til det franske bord.

Uanset hvad du søger til dit bord, så finder du det her hos Bellevue Vintage

Husk at følge os på Bellevue Vintage – Skagen på Facebook og på Bellevue Vintage på Instagram – Vi ligger dagligt billeder op fra vores flotte butik i Skagen og fra vores ture i Frankrig.

De fine franske vintage tallerkner findes i så mange forskellige mønstre og farver, så uanset hvilket bord man ønsker at dække, så kan man finde de helt rigtige hos os. De gør noget helt fantastisk for maden – kig forbi og læs vores historie om indretning og autentisk fransk  og se billeder fra en af de skønne restauranter, som vi levere de franske tallerkner til. Vi har altid et stort udvalg af tallerkner i butikken og alle er de nøje udvalgt for deres flotte farver og mønstre, Vi elsker selv at mikse dem på forskellige måder når vi dækker bord og har hver især vores favorit tallerkner. Det franske bord er altid et smukt parsonligt dækket bord.

Den franske fajance har en lang historie bag sig og der er i Frankrig mange forskellige fajancehuse – Niderviller, Digoin, Sarregumines, St.Amand, Luneville og Gien, for blot at nævne nogle af dem.

Du finder også de smukke franske antikke glas til det franske bord – souvenriglas, vinglas og de franske champagneskåle og fløjter  – Vi har selv kune de gamle mundblæste franske antikke vinglas, de antikke souvenirglas og skæve gamle vandglas. Vi elsker at ikke to er helt ens og det at vide at de har været brugt i mange, mange år – gør for os at de bliver personlige og skaber noget unikt, hver eneste gang vi dækket et bord med dem.