De fine glas

Vi elsker de gamle franske glas.

Hos Bellevue Vintage har vi altid et stort udvalg af de smukke franske antikke glas – de ældste antikke glas er fra begyndelsen af 1800-tallet og de nyeste glas vi har hos os, er fra 40’erne.
Krystalglas, presset glas, mundblæst glas. Mange forskellige og i alle størrelser, til vand, drinks, de små skarpe eller limonaden.

Bellevue Vintage

Historien bag det franske drikkeglas

De franske drikkeglas har en lang og interessant historie. De fleste af de mest populære typer glas stammer tilbage fra det 18. århundrede, hvor glasproduktionen begyndte at blive mere avanceret.

I løbet af det 19. århundrede blev der produceret mange forskellige former for franske drikkeglas, og i dag er det muligt at finde et utal af forskellige designs. Franskmændene er blandt andet kendte for at designe og producere de smukkeste champagneglas og cognacglas.

Franske drikkeglas

Nyder du at dække dit bord med særpræget og antikt stel, så finder du her på siden et udvalg af franske glas. Glassene er kendetegnet for deres smukke og elegante design, og de er produceret i gode kvalitetsmaterialer som f.eks. krystal. Noget andet, som kendetegner de franske glas, er de fine detaljer i form af udsmykninger. Udsmykningen er med til at gøre dem endnu mere specielle.

Ønsker du en gennemført bordopdækning, hvor den røde tråd bliver gennemgående? Så finder du her på siden alt til din borddækning. Gå på opdagelse og bliv inspireret til at dække et bord til festmiddagen, fødselsdagen, påsken, julen eller måske bare til en helt almindelig hverdagsaften, hvor det hele skal være lidt ekstra fint.

Har du spørgsmål til de antikke genstande, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 27 53 80 12 eller besøge os i butikken på adressen Sct. Laurentii Vej 22 i Skagen.

Et fransk glas til enhver lejlighed

Der findes et glas til enhver lejlighed, og det er med ingen undtagelse, når du går på opdagelse her på siden. De fleste franskmænd foretrækker at drikke vin i et traditionelt vinglas, men du skal vide at der findes mange forskellige typer af drikkeglas – herunder champagneglas, cognacglas og likørglas.

Uanset hvad du foretrækker at drikke af, så kan du være helt sikker på, at et glas fra Bellevue Vintage vil være med til at give din borddækning et eksklusivt look.

Find dine nye franske glas hos Bellevue Vintage

Hos Bellevue Vintage går vi meget op i at finde antikke varer, som vi kan sælge til vores kunder. Vi tager selv ud og finder vores varer, og derfor vil du opleve, at der løbende kommer nye produkter på webshoppen. Det betyder også, at du ikke kan være sikker på, at vi har samme varer over en længere periode.

Finder du noget her på siden, du ikke kan undvære til din porcelænssamling, så anbefaler vi dig at tage kontakt til os. Du kan altid kontakte os på telefon 27 53 80 12 eller besøge os i vores antikbutik. Du finder os på Sct. Laurentii Vej 22, 9900 Skagen.