Spejle

Brug de gamle franske spejle i din indretning for at skabe en større rumfølelse og for at lave levende billeder i form af det der genspejles.

Hos Bellevue Vintage finder du altid et stort udvalg af gamle franske spejle, som vi har fundet i Frankrig på vores indkøbsture.

Fra de små fine rejsespejle, der har været med på et utal af rejser fra midten af 19-tallet og frem til vor tid i det 21. århundrede. Til de større tre fløjede barberspejle og de enkle messing spejle. Til de flotte sølv Louis Phillip spejle eller de pompøse store guldspejle. Til de særlige franske solspejle.

Hos Bellevue Vintage elsker vi de gamle spejle, og vi elsker at bruge dem i vores indretning både i butikken, i privaten, og når vi laver indretningsopgaver. Spejle er som levende kunstværker, og når man bruger dem rigtigt, er de med til at give ens hjem noget helt særligt

Bellevue Vintage

Dekorer din væg med et antikt spejl

Der findes mange måder at dekorere dine vægge på. Du kan enten pynte dem med flotte billeder og plakater, eller også kan du vælge at gå lidt mere utraditionelt til værks og sætte et fint antikt spejl op på din væg. Hvis du drømmer om at transformere dit hjem til et smukt fransk palæ, så kan det være en god ide at investere i et par antikke franske spejle.

Et spejl er en helt basal genstand i vores hjem, men vi synes, du sagtens kan bruge det som en del af din indretning. Spejle har været brugt i tusindvis af år, og de fremstilles på mange forskellige måder. I mange, mange år har spejlet været et vigtigt redskab i mange kulturer.

De blev brugt til at afspejle omgivelserne, skabe illusioner og endda fortælle fremtiden. I dag er spejle stadig en del af mange menneskers liv, og de kan findes i alle hjem. Spejlets historie går langt tilbage, og de første spejle blev produceret i sølv eller guld.

Imponer dine gæster med et fransk antikt spejl

Et antikt fransk spejl kan forvandle dit hjem på mange måder. De fleste af disse spejle er meget smukke, og de kan tilføje et eksklusivt og elegant udseende til rummet. Der er også en anden fordel ved at have et antikt spejl i dit hjem, og det er, at dine gæster bliver beundret. Et antikt spejl kan være med til at vise, at du har god smag, og at du tager din indretning alvorligt.

Antikke franske spejle – smukke og elegante

Der findes mange forskellige typer af spejle. Hos Bellevue Vintage ønsker vi at finde nogle elegante og specielle spejle, som vil giver fransk charme til dit hjem. Et spejl kommer som sagt i mange former, og du kan blandt andet få følgende typer:

  • Kropsspejl: Bruges til at se sig selv i. Du kan enten placere det på din væg eller have det stående på gulvet alt efter modellen.
    Et kropsspejl findes i flere forskellige størrelser, former og designs.
  • Garderobespejl: Bruges oftest til at prøve tøjet på og se, hvordan det ser ud på kroppen.
    Kan både bruges på væg eller stående på gulvet.
  • Makeupspejl: Bruges når du vil lægge makeup, og det giver mulighed for at se hele ansigtskonturen helt tæt på.

 

Et antikt fransk spejl produceres i Frankrig. Derfor tager vi flere gange til Frankrig for at finde de mest specielle og elegante spejle, som vi kan tage med hjem til Bellevue Vintage. Kendetegnet for et antikt fransk spejl er, at de er lavet i perioden 1600-1700-tallet. De fleste spejle produceres i træ og bronze, og så er de vanvittigt smukke.

Har du et ønske om at forvandle dit hjem til et fransk palæ, så vil et smukt spejl absolut være med til at fuldføre stilen. Der er flere ting, du bør overveje, når du skal finde det rette spejl til dit hjem. Du bør først og fremmest overveje, hvilket rum det skal hænge i. Dernæst bør du overveje størrelsen på spejlet.

Til sidst kan det være en god idé at finde ud af, hvilken stil det skal have. Vi ser løbende efter flere antikke spejle, så fandt du ikke lige det, der i første omgang matchede dine ønsker i forhold til størrelse, form og stil, så hold øje med siden her, da vi løbende opdaterer den.

Tips til indretning af dit hjem i fransk stil

Du kan gøre meget for at forvandle dit hjem til et fransk palæ. En af de mest populære ting at have i hjemmet, hvis du gerne vil give det et fransk palæ-agtigt udseende, er et antikt fransk spejl. Spejlet kan forvandle ethvert rum til at ligne noget, der er taget ud af en historisk film.

Et tip til at forvandle dit hjem er derfor at bruge et fransk spejl, da det kan være med til at forvandle dit hjem på mange måder. De fleste antikke spejle er meget smukke, og de kan tilføje et eksklusivt og elegant touch til dit hjem. De fleste franske spejle, der er produceret i tidsperioden 1600-1700 tallet, er meget holdbare, og de kan holde i mange år.

Kig endelig forbi Bellevue Vintage og find dit nye franske antikke spejl. Vi står altid klar til at hjælpe dig med gode råd og vejledning om vores smukke antikke genstande.

Gode råd til at pleje et antikt spejl

Det er som sådan ikke svært at pleje et antikt fransk spejl, men der er dog nogle ting, som du skal være opmærksom på. For det første skal du aldrig bruge et rengøringsmiddel eller polermiddel, som indeholder slibemidler eller andre hårde ingredienser. Dette kan nemlig ødelægge overfladen på spejlet.

For det andet skal du gerne undgå at stille dit spejl direkte i sollys. Sollys kan nemlig farve overfladen på det over tid. Til sidst skal du huske at støve det af med en blød klud en gang om ugen. Dette vil holde støv og snavs fra at sætte sig fast i overfladen og beskytter dermed også lakken på spejlet.