Søg
Close this search box.

Nyhedsbrev

Line break F2B49D bg

Ved at tilmelde dig vores newsletter, sikre du at du får besked om de nyeste fund, special rabatter, events og nyeste blogs FØRST. 

image00002 min

Vi elsker det vi laver og vi elsker at dele vores glæde og passion med jer. 

Vi er derfor meget glade for at du har lyst til at være en del af Bellevue Vintage og at du har lyst til at få vores newsletters.

Hos Bellevue Vintage handler det om La belle vie – det smukke liv. For os bunder det i en dyb kærlighed til Frankrig og den franske historie og sjæl. 

Vi elsker at finde de gamle franske skatte, der er fyldt med historie og sjæl og som kan være med til at skaber unikke og personlige hjem hos jer. 

Med vores Newsletter vil vi gerne give dig lidt ekstra. Nemlig muligheden for at se vores seneste fund først. Vi vil gerne give dig lidt ekstra rabat og tilbud i løbet af året. Og give dig muligheden for at tilmelde dig til vores speciel events før alle andre. 

Vi vil også give jer tips og ideer til jeres indretning, og du vil få mulighed for at få specialtilbud på vores indretningshjælp.

Du får selvfølgelig også som de første beskeder om nye blog indlæg og ikke mindst så får du som de første beskeder om nye projekter. 

Vi glæder os til at dele vores glæde og passion for Frankrig med jer

Bisous 

Mikkel & Katerina