Kaffeskåle - Bol skåle

I Frankrig nyder man sin morgenkaffe i en skål. Dette for at man lettere kan dyppe sin croissant eller baguette i kaffen. I Frankrig får man sin første kaffeskål når man er omkring 5-6 år. Denne skål har man gerne hele livet og nogle steder i Frankrig er der tradition for at man også får din yndlingsskål med sig i graven.

De fine skåle kommer i et utal af forskellige farver og mønstre og fra mange forskellige fajance huse. For at nævne nogle af dem, kan vi nævne Digoin, Sarregumines, Moulin des Loups, St.Amand, Luneville, Bardonviller, Gien og Montereaux et Criel.

Vi har samlet på de smukke kaffeskåle i mange år efterhånden og vi har altid et stort flot udvalg af de gamle skåle i butikken.

Bellevue Vintage

Bellevue Vintage – en lille bid af Frankrig. Her finder du det autentiske, det gamle og det ægte franske til din indretning. Med en kæmpe kærlighed til Frankrig, kulturen, sproget, landet – finder vi alle vores ting på vores indkøbsture i Frankrig. Vi vælger alle vores varer med hjertet og elsker at finde nye fantastiske autentiske franske ting, få deres historier og mærke hvordan de har levet et langt liv inden vi nu har kastet vores kærlighed over dem. Vi kommer rundt i hele Frankrig på vores turer og da Frankrig er så stort et land med forskellige traditioner, gør det at vi har et bredt udvalgt at de franske ting i vores butik. Vi har selv kastet vores kærlighed over det centrale Frankrig, der er et utroligt naturskønt område uden store motorveje og med naturhegn og bugtet smukt landskab, små floder og skove. Herfra drager vi så ud i resten af Frankrig for at finde tingene til jer. Vi har en særlig kærlighed til franske Original Plakater og de franske kaffeskåle – bolskåle og I kan derfor altid finde et helt særligt udvalg af dem i vores butik.

Med særligt øje for det særlige og specielle, udvælger vi de fantastiske fund vi har i butikken og her i shoppen. I finder vores fysiske butik i Skagen – Sct. Laurentiivej 22, 9990 Skagen. Vi har til huse i den gamle smukke Skagen Station der er tegnet af Thomas Arboe og senere udvidet  Ulrik Plesner og her byder vi jer velkommen indenfor i vores lille fine bid af det Frankrig vi selv elsker så højt.

Husk at følge os på Bellevue Vintage – Skagen på Facebook og på Bellevue Vintage på Instagram – Vi lægger dagligt billeder op fra vores flotte butik i Skagen og fra vores ture i Frankrig.

De bedste hilsner

Belle journée à vous tous

Mikkel og Katerina