Franske viskestykker

Når køkkenet skal gøres lidt ekstra fint, så er flotte viskestykker ikke til at komme uden om.

Hos Bellevue Vintage finder du vores superlækre franske viskestykker i 100% jacquard bomuld med skønne motiver og farver i en lækker tyk og tæt vævet kvalitet. Vi har altid et stort udvalg af forskellige motiver og der kommer løbende nye til.

Så hvis du skal forkæle dit eget køkken eller gerne vil give en mere særlig gave til en du holder af – værtindegaven, julegaven, bare fordi gaven, morgaven, fargaven – vi har også viskestykker til de kære mænd.. Så er vores viskestykker den rigtig god gaveidé.

Viskestykkerne er produceret i Frankrig og tåler 60% vask. Skal strækkes efter vask og tåler ikke tørretumbler.

Bellevue Vintage

Bellevue Vintage – en lille bid af Frankrig. Her finder du det autentiske, det gamle og det ægte franske til din indretning. Med en kæmpe kærlighed til Frankrig, kulturen, sproget, landet – finder vi alle vores ting på vores indkøbsture i Frankrig. Vi vælger alle vores varer med hjertet og elsker at finde nye fantastiske autentiske franske ting, få deres historier og mærke hvordan de har levet et langt liv inden vi nu har kastet vores kærlighed over dem. Vi kommer rundt i hele Frankrig på vores turer og da Frankrig er så stort et land med forskellige traditioner, gør det at vi har et bredt udvalgt at de franske ting i vores butik. Vi har selv kastet vores kærlighed over det centrale Frankrig, der er et utroligt naturskønt område uden store motorveje og med naturhegn og bugtet smukt landskab, små floder og skove. Herfra drager vi så ud i resten af Frankrig for at finde tingene til jer. Vi har en særlig kærlighed til franske Original Plakater og de franske kaffeskåle – bolskåle og I kan derfor altid finde et helt særligt udvalg af dem i vores butik. Med særligt øje for det særlige og specielle, udvælger vi de fantastiske fund vi har i butikken og her i shoppen. I finder vores fysiske butik i Skagen – Sct. Laurentiivej 22, 9990 Skagen. Vi har til huse i den gamle smukke Skagen Station der er tegnet af Thomas Arboe og senere udvidet Ulrik Plesner og her byder vi jer velkommen indenfor i vores lille fine bid af det Frankrig vi selv elsker så højt. Husk at følge os på Bellevue Vintage – Skagen på Facebook og på Bellevue Vintage på Instagram – Vi lægger dagligt billeder op fra vores flotte butik i Skagen og fra vores ture i Frankrig. De bedste hilsner Belle journée à vous tous Mikkel og Katerina