Franske tekstiler & sæber

Hos Bellevue Vintage finder du et særligt udvalg af franske ting til dig og dit hjem. Vi udvælger med stor omhu de produkter vi tilbyder. Fra de franske sæber, til smukke badehåndklæder, fine viskestykker og til vores specielt syede puder og toilettasker. Fælles for alle er at de er produceret i Frankrig og af bedste kvalitet.

Forkæl dig selv med lækre franske produkter

Uanset hvad du søger til at forkæle dig selv eller en du holder af, så finder du det her hos Bellevue Vintage. Man kan altid fortjene at blive lidt forkælet eller at forkæle en man holder af, derfor har vi udvalgt en række varer, som vi selv elsker at bruge og som af fremstillet i Frankrig af de bedste råvarer og i flotteste bedste kvalitet.

Viskestykkerne der med deres flotte motiver faktisk er så fine at man er glad for at have dem hængende fremme i ens køkken. De flotte forskelllige farver gør at de kan passe ind i et hvert køkken. De tørre vigtigst af alt også super godt og man kan virkelig mærke at det er en fantastisk kvalitets bomuld. Vi har forskellige motiver og farver. Perfekte også til gave, værtindegave eller advendsgave.

Vi er særlig glade for de særlige franske unika puder vi har i butikken. Puderne kan kun købes hos os og er alle håndsyede på et lille atelier i Sydfrankrig af den sødeste dygtigste ældre dame, der med livslang arfaring og ikke mindst øje for det lækre stof, nøje udvælger alt stoffet. Stoffet er vintage stof og puderne er derfor kun i meget begrænset antal og nogle får vi bare en enkelt af. Vi får løbende nye fantastiske puder hjem. Puderne er fantastiske til indretningen og giver både det unikke og særlige til din bolig, men de bløde lækre tekstilier giver også hygge og varme i dit hjem. Vi elsker at bruge de store puder både i sengen, i sofaen og på terrassen. Det er også samme sted fra vi får den smukke franske unika toilettasker, som er perfekte til alt fra makeup, til toiletsager, til opladerne, til alt dimserne man altid har i sin taske.

De franske sæber er sæber som vi selv har brugt i mange mange år og vi kender derfor indgående til sæberne. Det er efter vores mening de absolut bedste franske sæber man kan få. De er allergivenlige, uden parabener eller andet. De bliver lavet på en lille sæbefabrik i Sydfrankrig som er ejet og drevet af en fransk familie.

Vi har hos Bellevue Vintage valgt at få lavet, det vi kalder “Alt mulig Nettet” Det er et net lavet i lækkert slidstærkt naturfarvet canvas. Poserne kan bruges til alt fra indkøbene til pose til sportstøjet til weekendtasken.

Vores udvalg af franske tekstiler og sæber, er et lækkert supplement til de autentiske gamle franske varer vi har i butikken.

Husk at følge os på Bellevue Vintage – Skagen på Facebook og på Bellevue Vintage på Instagram – Vi lægger dagligt billeder op fra vores flotte butik i Skagen og fra vores ture i Frankrig.