Søg
Close this search box.

Europæiske design lamper

Det er ikke kun i Frankrig at man finder fanstastiske design lamper. Vi er selv vilde med lamper og vi har derfor udvalgt en række europæiske designlamper fra de antikke italienske, over Art Deco lamperne, til de tyske bauhaus lamper. Vores særligt udvalgte europæiske design lamper kommer fra Italien. Spanien, Belgien, Holland og Tyskland og er alle valgt for deres specielle smukke design og forhandles specielt hos Bellevue Vintage.

Du finder nogle særligt udvalgte tyske Christian Dell lamper fra Bauhaus perioden og Hillebrand også fra Tyskland. Lamper fra Hollandske Hala, de smukke lamper fra Louis Kalff designet i 50’erne for Philips. Du finder de vilde spanske design lamper som Fase Madrid af designer Luis Pérez de la Oliva, Italienske Stilnovo lamper.

Alle smukke ikoniske og særligt udvalgte lamper som vi mener passer perfekt ind i den moderne indretning og bidrager med noget kant og sjæl.

Bellevue Vintage

Bellevue Vintage – en lille bid af Frankrig. Her finder du det autentiske, det gamle og det ægte franske til din indretning. Med en kæmpe kærlighed til Frankrig, kulturen, sproget, landet – finder vi alle vores ting på vores indkøbsture i Frankrig. Vi vælger alle vores varer med hjertet og elsker at finde nye fantastiske autentiske franske ting, få deres historier og mærke hvordan de har levet et langt liv inden vi nu har kastet vores kærlighed over dem. Vi kommer rundt i hele Frankrig på vores turer og da Frankrig er så stort et land med forskellige traditioner, gør det at vi har et bredt udvalgt at de franske ting i vores butik. Vi har selv kastet vores kærlighed over det centrale Frankrig, der er et utroligt naturskønt område uden store motorveje og med naturhegn og bugtet smukt landskab, små floder og skove. Herfra drager vi så ud i resten af Frankrig for at finde tingene til jer. Vi har en særlig kærlighed til franske Original Plakater og de franske kaffeskåle – bolskåle og I kan derfor altid finde et helt særligt udvalg af dem i vores butik. Med særligt øje for det særlige og specielle, udvælger vi de fantastiske fund vi har i butikken og her i shoppen. I finder vores fysiske butik i Skagen – Sct. Laurentiivej 22, 9990 Skagen. Vi har til huse i den gamle smukke Skagen Station der er tegnet af Thomas Arboe og senere udvidet Ulrik Plesner og her byder vi jer velkommen indenfor i vores lille fine bid af det Frankrig vi selv elsker så højt. Husk at følge os på Bellevue Vintage – Skagen på Facebook og på Bellevue Vintage på Instagram – Vi lægger dagligt billeder op fra vores flotte butik i Skagen og fra vores ture i Frankrig. De bedste hilsner Belle journée à vous tous Mikkel og Katerina