NÅR DE FRANSKE SKATTE FLYTTER TIL NYE HJEM

Når de franske skatte får nyt hjem, elsker vi at se billeder fra vores kunder

Vi udvælger selv alle vores franske skatte med vores hjerter og det betyder derfor rigtig meget for os at alle vores kunder gør det samme.

Når man har en butik som Bellevue Vintage, så handler det om passion. Passion for de franske skatte man udvælger, for historien, for sjælen og for de unikke og særlige ting. Når man som kunde handler hos os, så vælger man også med hjertet og man bliver ramt af de franske skatte, man ender med at købe med sig.

Derfor er det virkelig dejligt, når vi får tilsendt billeder af vores kunders køb. Det er skønt at se tingene i deres nye for ever rammer og dejligt at se at de er kommet til de rigtige. Om det er den lille skål, den store champagnekøler, den kæmpe originale plakat eller det smukke gamle langbord.

De franske skatte skaber unikke hjem

Der er intet helt så skønt, som at man bliver glad HVER gang man træder indenfor i sit eget hjem, fordi man har indrettet med de ting man selv er blevet ramt i hjertet af. Det gælder uanset om det er i privaten, på kontoret eller på caféen. Og de franske skatte I finder hos os kan gøre præcis det for jer i jeres hjem. 

Den ikoniske gadelampe fra Paris

Hjemme hos billedkunstsner Casper Eliasen i Århus står den smukke ikoniske gadelampe smukt i hans meget smukke stilfulde hjem. 

Hos nogle af vores andre kunder står gadelampen smukt på en tripodfod og giver et helt fantastisk lys i deres stue.

Vi har altid et stort udvalg af smukke lamper. Det gør noget særligt når man vælger belysning der er mere end bare lys, det er små kunstværker i ens hjem. Hos Bellevue Vintage elsker vi selv fransk design belysning – de smukke designs lamperne har og vi elsker at finde de specielle og unikke lamper.

når de franske skatte flytter til deres nye hjem fra bellevue vintage - foto 2

Når de gamle smukke franske skatte får nyt liv

Hos Susanne finder I den smukke store gamle plakat fra Champs-Elysées der hænger så flot på væggen bag hendes skrivebord med den smukke gamle sydfranske krukke på. I kan følge Susanne og se hendes smukke hjem på hendes instagram profil: @bysusannec

Hos Pia og Søren i deres fine lille hus i Roskilde, hænger der de flotteste gamle franske original plakater – At indrette sig med plakat kunst, giver noget helt særligt til ens hjem. Farverne, urtrykket, stilen, på de gamle originale plakater, giver ens hjem personlighed og kant. De gamle originale plakater er en af de ting vi har specialiseret os i og du kan finde et flot udvalg af gamle franske originale plakater og litografier både i vores webshop og i vores fysiske butik i Skagen. 

Det franske gamle arbejdstøj kan noget helt særligt  og vi elsker når de unge kommer ind og forelsker sig i det flotte gamle tøj.

I den hyggelige gårdhave hos Galerie Wolfsen i Skagen  står de smukke antikke franske krukker, en skøn gammel stenhjort, så flot med de Skagensgule husmure. Det fine gamle flasketørrestativ bliver en flot kunstinstalation på den ene mur. Det at indrette vores uderum med samme kærlighed som vi indretter vores inderum, giver os en langt større glæde ved at bruge og opholde os i vores uderum. 

.

Blomster fra haven og lys i vinduet

Hos Stine, får hendes smukke køb nyt liv – så champagnekøleren bliver brugt til blomsterne fra haven, souvenirglassene til hygge med lys i. Den flotte Willy Guhl blomsteropsats bliver både brugt til blomster og til hundekurv til Max, så han kan kigge over hegnet. I kan følge Stine på hendes smukke instagram profil: @andsbjerg

Husk at besøge Bellevue Vintage Skagen på Facebook og Bellevue Vintage på Instagram 

Hvis I har lyst, kan I kan også læse om om vores indkøbsture til Frankrig 

når de franske skatte flytter til deres nye hjem fra bellevue vintage - foto 6
når de franske skatte flytter til deres nye hjem fra bellevue vintage - foto 12
Kærlige hilsner Katerina & Mikkel

Kærlige hilsner Katerina & Mikkel

Del med verden