Franske design lamper

Hos Bellevue Vintage finder du lamper til et hvert loft, væg, bord eller gulv. De enkle, de industrielle, de krummelurede, de elegante, de finurlige og de unikke. Store og små, høje og lave. Alle er de særligt udvalgt af os, fordi vi synes de kan noget helt specielt og vil kunne give indretningen det ekstra unikke udtryk.

De ikoniske Holophane lamper – gadelampen fra Paris med det særlige glas der leder lyset helt specielt og giver en helt fantastisk lysoplevelse. Eller Jiledé lampen, den rå industrielle franske designklassikker fra 50’erne der fåes i mange forskellige modeller både til bord, væg, loft eller som gulvlampe. De kanmed deres skulpturelle udseende noget helt særligt og er små kunstværker og ikke bare lys.

Vi elsker at finde de franske design lamper som man ikke ser alle steder, men som fortjener at blive set og som uden tvivl vil give dit hjem noget unikt og særligt. Frankrig har nemlig en lang flot tradition for design belysning både til indendørs og til udendørs brug. Hos Bellevue Vintage fokuserer vi mest på det indendørs lys og vi har altid et flot udvalg af helt særligt udvalgte lamper.

 • Herda diabolo messing lampe til væg fra Bellevue Vintage

  Herda diabolo messing lampe til væg

  1.800,00 kr. 1.620,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Fin lille fransk bordlampe fra 60'erne fra Bellevue Vintage

  Fin lille fransk bordlampe fra 60’erne

  850,00 kr. 765,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Maison Daufine designlamper fra 70'erne fra Bellevue Vintage

  Maison Daufine designlamper fra 70’erne

  5.800,00 kr. 5.220,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Holophane gadelampe i 50 cm fra Bellevue Vintage

  Holophane gadelampe i 50 cm til bord

  6.500,00 kr. 5.850,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Holophane bordlampe i 40 cm fra Bellevue Vintage

  Holophane bordlampe i 40 cm

  5.500,00 kr. 4.950,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Holophane bordlampe 40 cm fra Bellevue Vintage

  Holophane bordlampe 40 cm

  5.500,00 kr. 4.950,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Holophane loftlampe 50 cm fra Bellevue Vintage

  Holophane loftlampe 50 cm

  7.500,00 kr. 6.750,00 kr.
  Læs mere
 • original pudset 5 armet Jieldé lampe fra Bellevue vintage

  ORIGINAL PUDSET 5 ARMET JIELDÉ LAMPE

  6.500,00 kr. 5.850,00 kr.
  Læs mere
 • fransk industri pendel i sort emalje fra Bellevue Vintage

  Fransk industri pendel i sort emalje

  1.600,00 kr. 1.440,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • jielde lampe i grå til væg fra Bellevue Vintage

  JIELDÉ LAMPE TIL VÆG

  2.200,00 kr. 1.980,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • holophane lampen - gadelampen fra Paris fra Bellevue VIntage

  Holophane lampen – gadelampen fra Paris

  6.500,00 kr. 5.850,00 kr.
  Læs mere

Bellevue Vintage

Bellevue Vintage – en lille bid af Frankrig. Her finder du det autentiske, det gamle og det ægte franske til din indretning. Med en kæmpe kærlighed til Frankrig, kulturen, sproget, landet – finder vi alle vores ting på vores indkøbsture i Frankrig. Vi vælger alle vores varer med hjertet og elsker at finde nye fantastiske autentiske franske ting, få deres historier og mærke hvordan de har levet et langt liv inden vi nu har kastet vores kærlighed over dem. Vi kommer rundt i hele Frankrig på vores turer og da Frankrig er så stort et land med forskellige traditioner, gør det at vi har et bredt udvalgt at de franske ting i vores butik. Vi har selv kastet vores kærlighed over det centrale Frankrig, der er et utroligt naturskønt område uden store motorveje og med naturhegn og bugtet smukt landskab, små floder og skove. Herfra drager vi så ud i resten af Frankrig for at finde tingene til jer. Vi har en særlig kærlighed til franske Original Plakater og de franske kaffeskåle – bolskåle og I kan derfor altid finde et helt særligt udvalg af dem i vores butik. Med særligt øje for det særlige og specielle, udvælger vi de fantastiske fund vi har i butikken og her i shoppen. I finder vores fysiske butik i Skagen – Sct. Laurentiivej 22, 9990 Skagen. Vi har til huse i den gamle smukke Skagen Station der er tegnet af Thomas Arboe og senere udvidet Ulrik Plesner og her byder vi jer velkommen indenfor i vores lille fine bid af det Frankrig vi selv elsker så højt. Husk at følge os på Bellevue Vintage – Skagen på Facebook og på Bellevue Vintage på Instagram – Vi lægger dagligt billeder op fra vores flotte butik i Skagen og fra vores ture i Frankrig. De bedste hilsner Belle journée à vous tous Mikkel og Katerina