INDRETNING med AUTENTISK FRANSK

Hos Bellevue Vintage elsker vi indretning med autentisk  fransk interiør.

Indretning med autentisk fransk interiør er en hjertesag for os og vi har igennem længere tid lavet indretningsopgaver samt leveret lækkert autentisk fransk interiør til både caféer, restauranter, kontorer, mv. Vi laver både totale indretninger, men også rådgivning og har flere fantastiske virksomheder, som handler meget af deres interiør hos os, da de også gerne vil have det autentiske og de ægte gamle ting med sjæl og historie til deres sted. Nogle af de steder kan I møde her og se lidt billeder fra deres fantastiske caféer og restauranter. 

Hos La Vie – laviekaffebar.dk

i hjertet af Horsens emmer der af Frankrig allerede inden man træder indenfor i den mest autentiske og fine lille beværtning. Her lyder der gode jazz toner og serveres lækkert hjemmelavet fransk mad lavet af ejeren selv. Den indretning med autentisk fransk interiør som alt sammen er nøje udvalgt af ejer Martin selv, giver den helt rigtige stemning og atmosfære og La Vie er klart den hyggeligste lille kaffe-vin-jazz-hygge-bar i Danmark. Så næste gang I er i eller omkring Horsens, må vi anbefale jer at tage herind forbi. 

I hjertet af Østerbro, København ligger    La Bottega Estadio – estadio.dk  

– lige ved atletikstadion, her har ejer Tobias med sikker hånd indrettet en rustik og meget smuk restaurant der emmer af sjæl og atmosfære og hvor de helt særligt udvalgte franske ting han har funder hos os, bidrager til at gøre stedet til noget helt særligt. Det smukke antikke savantebord med de flotte gamle kakler, den flotte smykkevitrine eller de gamle franske krukker. Vi kan varm anbefale jer at lade jeres vej slå den vej fordi, næste gang i er i området. Her går indretning og den udsøgte mad hånd i hånd og giver alle gæster en fantastisk oplevelse.

indretning med bellevue vintage 10

Når også maden fortjener lidt ekstra forkælelse

Når man nu er glad for god mad – hvorfor så ikke gøre som den søde familie bag frokostrestauranterne Fars Dreng og de to seje gutter bag Vinorialilo – som har valgt at serverer deres skønne mad på de gamle franske vintage tallerkner som med deres fantastiske skulle farver og mønstre lige løfter maden og oplevelsen. Så skal du have en lækker frokost næste gang du er på shopping tur i København, så kan vi varmt anbefale Fars Dreng eller du gerne vil på en af Københavns hyggeligste og skønne vinbarer så er det Vinoria Lilo der hvor du skal tage forbi.

INDRETNING OG AUTENTISK FRANSK

At indrette restauranten, caféen, kontoret med de særlige gamle franske ting, er noget helt særligt og gør at man kan skabe noget unikt, autentisk, varmt og nærværende.

I en tid med al for megen kopi og masseproduktion, ser vi heldigvis en tiltagende søgen efter noget ægte, noget der har sjælen med sig og som også på den mere miljøbevidste side, taler ind i folk. Og her er der intet, der kan helt det, som det autentisk gamle franske interiør kan. Ægtheden ses og mærkes og føles.

Vi hjælper gerne med indretningen – både rådgivning og hele indretningsopgaver. Vi indretter både private hjem, udlejningshuse, kontorer, restauranter og caféer. Vi indretter med de smukke gamle autentiske franske ting vi også har i butikken. Søger du noget helt specielt til lige netop din virksomhed eller private hjem, så spørg os endelig – måske har vi lige det rigtige til dig og ellers kan vi finde det.

Kontakt os og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt på mail: info@bellevuevintage.com

Husk også at besøge Bellevue Vintage Skagen på Facebook og Bellevue Vintage på Instagram og hvis I har lyst, kan I kan også læse om om vores indkøbsture til Frankrig 

Picture of Kærlige hilsner Katerina & Mikkel

Kærlige hilsner Katerina & Mikkel

Del med verden